Køb ejerlejlighed i Århus | Find ejerlejligheder hos Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

På jagt efter en ejerlejlighed i Århus?

På jagt efter en ejerlejlighed i Aarhus?

Er du på udkig efter en ejerlejlighed i Aarhus, kan du under vores ”Søg Boligside” se, hvilke lejligheder der er til salg. Mange benytter os til at sælge deres lejlighed i Aarhus, og vi kan derfor finde den rette ejerlejlighed til dig som køber.

Se oversigt over ejerlejligheder

Derfor skal vi finde en ejerlejlighed til dig:

1. Troværdige ejendomsmæglere
Vi er ejendomsmæglere, som vægter tillid, tryghed og professionalisme højt. Finder du en lejlighed i Aarhus eller omegn på vores website, kan du let bestille salgsopstillingen eller en tid til en fremvisning. Under hver bolig skal du blot udfylde en kort formular, hvad enten du ønsker salgsopstilling eller fremvisning.

2. Vi hjælper dig med alt
Vi hjælper dig gennem hele processen, når du er på udkig efter en ejerlejlighed i Aarhus. Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når du køber en lejlighed. For os er det vigtigt, at du kommer sikkert og trygt gennem dit lejlighedskøb. Derfor hjælper vi dig gennem processen fra dine første overvejelser til købet er afsluttet, og du står med nøglerne i hånden.

3. Service betyder alt for os
Det er vigtigt for os, at både sælger og du som køber oplever et højt serviceniveau. Vi arbejder professionelt med hver enkelt sag. Derfor kan du være sikker på, at vi gør vores for, at du får den bedste behandling – lige fra de indledende samtaler til det endelige salg.
Vi ser frem til at vise dig en lejlighed i Aarhus.

Det siger kunderne om os:

Line og Morten
Sælger af Herredsvej 38, 8210 Aarhus V
Vi kan på det varmeste anbefale Aarhus Mæglerne. De er yderst professionelle og effektive i salgsarbejdet. Vi har indtryk af, at de har fået både køber og sælger til at føle sig utroligt godt behandlet. Højt serviceniveau til lavt honorar er en god kombination.

Nicoline og Lars
Sælger af Byagervænget 70, 8330 Beder
Aarhus Mæglerne er super aktive og klar med hurtige tilbagemeldinger. Vores hus blev solgt på 5 dage, så vi er mere end tilfredse. Søde mennesker i hele firmaet, og man føler sig tryg i at overlade handlen til dem. De bedste anbefalinger fra os.”

Se flere kundeudtalelser her

Vi sælger boliger i hele Aarhus

Vi har lejligheder til salg i hele Aarhus og omegn – ikke kun Aarhus C. Så leder du efter en bolig i Mårslet eller måske i Lystrup, så har vi sikkert en bolig til salg, som du kan kigge nærmere på.

På vores “Søg Bolig” side finder du boliger i både Risskov, Sabro, Hjortshøj, Hinnerup, Tilst og mange andre nærliggende byer.

Derfor skal du købe lejlighed i Aarhus

Der er mange gode grunde til, at Aarhus er den perfekte by for dig at købe lejlighed i. Som Danmarks anden største by rummer Aarhus mange muligheder.

Aarhus er en studieby med mange forskellige skoler og universiteter. Her finder du blandt andet Aarhus Universitet, Aarhus BSS, Aarhus Erhvervsakademi, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Via University College og Aarhus Arkitektskole. For mange af de studerende kan det være svært at finde et sted at bo i Aarhus. Derfor er der mange forældre, som køber en lejlighed til deres barn. Som forældre er det en god investering at foretage et forældrekøb, og det skaber stor glæde hos den unge, som skal studere.
Der er også mange børnefamilier, som flytter til Aarhus, hvor der både er gode jobmuligheder og mange daginstitutionstilbud.

Lad Aarhus Mæglerne klare din søgning efter en ejerlejlighed

Du er altid velkommen til at kontakte os angående fremvisning eller salgsopstilling, hvis du har fundet en ejerlejlighed på vores website, som du gerne vil se nærmere på. Derudover kan du også tilmelde dig vores online kartotek og få besked, når vi har en bolig til salg, der lever op til dine krav. Derefter tager vi kontakt til dig, hvis dine ønsker passer til den pågældende bolig.

Vi glæder os til at finde din nye ejerlejlighed.

VI ER LOKALE

Vi har flere års erfaring med at køb og salg af boliger, også der hvor du bor. Er du tvivl hvor din ejerlejlighed skal være, måske Aarhus N eller mere centralt. Der er mange muligheder i Smilets By, Aarhus. Vi har kendskab til de lækre områder i Aarhus Kommune. Vi har flere års erfaring med salg ad ejerlejligheder i Aarhus og omegn. Derfor kan du trygt lade os hjælpe dig med at finde din drømmelejlighed. Find din ejerlejlighed her

Bestil salgsvurdering

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side