Om os - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

VI ER AARHUS MÆGLERNE

Lad os starte med at være ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab.

Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er nemlig vores stærkeste ressource. Det er dem der gør, at du skal du vælge Aarhus Mæglerne.

Tillid, tryghed og troværdighed er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker, og vi vil gøre en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Lokale mæglere

Professionel boligfotograf

Opfølgning efter hver fremvisning

Fast salær inkl. markedsføring

Solgt eller gratis

Effiktiv online markedsføring af din bolig

Min Side

Når du sætter bolig til salg ved Aarhus Mæglerne får du log ind til min side. Her kan du let og enkelt følge med i hvordan det går med dit boligsalg. Få fx overblik over hvor mange der har set netop din bolig, hvor mange der har downloadet salgsmateriale og hvor mange der har bestilt fremvisning.


JOB

Vi søger løbende nye kollegaer til vores forretning. Se listen over ledige stillinger netop nu ved at klikke videre.


PERSONDATAPOLITIK

Som besøgende eller kunde hos Aarhus Mæglerne ønsker vi, at du skal være tryg ved at videregive dine personlige oplysninger. Aarhus Mæglerne indsamler personoplysninger som besøgende på aarhusmaeglerne.dk. Vi indsamler og behandler altid personoplysninger efter gældende lovgivning og vejledninger. Vi anbefaler, at du læser vores persondatapolitik igennem.


VÆRD AT VIDE

Aarhus Mæglerne og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen.

Aarhus Mæglerne har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Aarhus Mæglernes cvr. nr. er 36056452.

Samarbejder med Dansk Boligvurdering.