Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

5 TING BOLIGEJERE GLEMMER AT LAVE

FORGLEMMELSE 1: VURDER BOLIGENS GENSALGSVÆRDI

Selvfølgelig køber du et hjem, hvor du skal bo i længere tid, men du skal stadig tænke som en sælger. I dag er folk mindre tilbøjelige til at bo i deres hjem i 30 år, som det tidligere har været i vores forældres tid. Folk er mere mobile, og der kan ske mange forandringer i livet, som gør, at man sælger bolig. Enten er det nyt job, familieudvidelse, par der flytter sammen eller skal flytte længere væk. Det er derfor vigtigt, at boligejere tænker igennem, hvor nemt det vil være at sælge boligen igen i fremtiden. Vælg derfor en bolig, som giver en bred tiltrækning fra flere folk, hvor området er attraktivt også om flere år, og hvor der er kort afstand til diverse indkøb eller institutioner. Få her 6 tips, som bevarer værdien i din bolig.

En god ide er at tage en snak med mægleren om trenden i området, og om ens hus vil kunne sælges for samme pris 2 år, 5 år eller 10 år efter. Dit hus skal give økonomisk mening for dig lige nu og her, men hvis omstændigheder gør, at boligen skal sælges inden for få år, så vil du ikke se dig selv i en vanskelig økonomisk situation, mens du sælger.

FORGLEMMELSE 2: TÆNK UDGIFTER IND I PROCESSEN, DU MØDER EFTER KØBET

Folk fokuserer meget på lån og endelige omkostninger, men hvad de glemmer, indtil efter købet, er de udgifter, som er bygget ind i ejerskabet af boligen. Spørg sælgeren efter en liste over boligudgifter for at få en ide om hvad du faktisk skal betale hver måned. Tænk også på at sætte lidt penge til side til typiske vedligehold af en bolig.

Tommefingerregel: Planlæg at sætte 1% til side årligt for husets totale værdi til reparationer og vedligeholdelser.

FORGLEMMELSE 3: GØR OP MED ENHVER RESTRIKTIONER

Ofte finder folk først efterfølgende ud af, at der medfølger restriktioner til deres ejendom såsom at man ikke kan parkere hvor som helst eller at man bor i et område, der ikke tillader renoveringer eller tilføjelser til hjemmet.
Her er det vigtigt, at du som køber tjekker lokalplaner og andre dokumenter, der kan informere dig om sådanne restriktioner.

FORGLEMMELSE 4: TJEK AT TIDLIGERE ARBEJDE ER KORREKT UDFØRT

Små DIY projekter og renoveringsprojekter i en bolig skal selvfølgelig være udført korrekt. Vær bevidst om, hvor i din bolig der er lavet små vedligeholdelsesprojekter og sikre dig at projekterne ikke vil volde problemer senere hen.

Overvejer du at sætte din bolig til salg, så er det vigtigt at forberede boligen til salg.

FORGLEMMELSE 5: LAV DIT HJEMMEARBEJDE OM OMRÅDET, DU ER INTERESSERET I

Skolerangering, kriminalitet og trafikmønstre – boligen er kun et aspekt af hvad der gør en bolig et godt køb. Området, du skal flytte til, skal også undersøges nærmere. Du kan gå rundt i det område du vil bo i på forskellige tidspunkter af døgnet og snakke med naboer for at få en bedre føling med området.

Foruden området og beliggenheden så vil du også gerne have en god relation til dine naboer. Få 10 tips til at være den gode nabo her. 

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail