Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

6 TING DER KAN FORKLUDRE DIT BOLIGSALG

At sælge en bolig er måske ikke ligefrem raketvidenskab, men vi kan forsikre dig om, at der går mange overvejelser forud og der er mange penge i spil. Sælgere kan selv være med til at sabotere deres eget boligsalg på mange måder – vi giver dig 6 måder, det kan ske på, så du kan tage det med i dine overvejelser, når du skal sælge.

1. PRISEN ER FOR HØJ

Nogle sælgere har urealistiske forventninger til prisen på deres bolig. Det kan være af den emotionelle karakter. At sælger er følelsesmæssigt tilknyttet boligen eller at sælger gør det af taktiske årsager. Boligsælgere tror, at man skal sætte prisen højere, så der er plads til forhandling. Det er en strategi, som kan koste dig den rigtige køber. Det kan også medføre lang liggetid, hvis prisen sættes for højt.

2. GØR-DET-SELV SJUSK

Før du sætter til salg, kan der være nogle reparationer, som skal fikses. Du kan spare penge ved at gøre det selv, men det kan også blive dyrere, hvis du laver fejl. Hvis du ikke er handyman eller handywoman, så er det bare bedst at få hjælp udefra. Det vil spare dig både tid og penge. Selvfølgelig er det afhængig af den reparation, som skal laves.

Bestil som standard altid en professionel håndværker, når det omhandler VVS eller elektricitet. Du risikerer at ødelægge mere end du gavner, hvis du ikke ved, hvad du laver.

3. DÅRLIGE BILLEDER

Det er ikke alle, som vælger at tage billeder selv, men vi kan komme ud for det. En boligfotograf er ekspert i at tage billeder af boliger. Billederne tages med en vidvinkel, som viser meget mere rum end dit eget kamera. Boligfotografen vil også komme med tips til at få din bolig til at fremstå så flot som mulig. Få boligfotografens tips til at tage billeder som skiller sig ud.

Vælger du en boligfotograf, så er dit udbytte stort. Ofte kan vores egne billeder fremstå grumset og mørke. Studier viser, at professionelle billeder sælger både bedre og hurtigere.

Hos Aarhus Mæglerne bruger vi Decento, som vores boligfotograf. Her er priserne som følger:

  • Villa/Rækkehus: 2900 kr.
  • Lejlighed: 2000 kr.

4. DU BLIVER I HUSET UNDER EN FREMVISNING

Den hører godt nok til sjældenhederne, men den skal lige nævnes. Det har stor betydning for potentielle købere, om sælger er til stede under en fremvisning. Selv hvis du ikke siger noget til køber, så er det bare akavet. En køber kan ikke tale frit og/eller tør ikke åbne skabe og se nærmere på huset, når du er tilstede i boligen.

Løsningen er egentlig meget simpel – forlad huset ved en fremvisning. Lad din ejendomsmægler klare alle aktiviteter og interaktioner med potentielle købere.

5. DU TILBAGEHOLDER INFORMATION TIL KØBERNE

Selvfølgelig vil du gerne vise din bolig fra dens bedste side, men der kommer intet godt ud af at tilbageholde information omkring boligen. Fx omkring standen eller tidligere skader på boligen.

Det kan skræmme køberne, men i sidste ende er det bedre end at blive taget i at tilbageholde informationer.

6. DIT EGO KOMMER I VEJEN

Nogle sælgere er meget fikseret på at få udbudsprisen på deres bolig. Så fikseret at de blankt afviser bud på boligen, som er under udbudsprisen.
Det kommer selvfølgelig an på buddet, men er der kort liggetid, vil nogle sælgere vælge at afvise bud under prisen. De vil gerne se tiden an i håbet om at få den maksimale pris eller se om der kommer andre bud tættere på udbudsprisen. Liggetiden er vigtig i et boligsalg. Ethvert bud er værd at overveje, om ikke andet kan man jo altid starte en forhandling.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail