6 ting potentielle købere altid bemærker i dit hjem - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten bolig-stue

6 ting potentielle købere altid bemærker i dit hjem

Skal du have venner, familie eller bekendte på besøg, så er der ting, de altid vil bemærke, når de træder ind i dit hjem. Lavede du karryret igår eller er det noget tid siden, du sidst  har ryddet op. Vi har samlet seks ting, som du bør tænke over, inden en fremvisning. 

1. Duften i dit hjem

Hvis du tror, at det er indretningen potentielle købere bemærker, når de træder ind i dit hjem, så tager du fejl – det er i stedet lugten.

Uanset om det er karryretten, hunden eller andre lugte som din næse er vant til, så er det en ny lugt for dine gæster. Sørg for at lufte godt ud i hele boligen, og tænd lys i dit hjem for at sikre dig at andre lugte ikke kommer til at genere dine gæster. Husk dog lige på at duftlys og røgelse ikke altid falder i dine gæsters smag. Hvis man søger lidt rundt på nettet, kan du lade citrusskaller og kanelstænger simre en halv time før dine gæster kommer.

2. En velorganiseret entre

Udover at entreen er det første og sidste rum, dine gæster ser, så er det også der, de hænger deres jakker, stiller skoene og tasken. Uanset om din entre er lille og med meget lidt plads til jakker eller stor med masser af plads, så sørg for at fjerne de ting som fylder, og giv dine gæster plads til at hænge jakken op. Samtidig får du ryddet op i dine jakker alt efter hvilken sæson du er i. Er det sommer, så fjernes vinterjakkerne eller omvendt er det vinter, så behøver den tynde læderjakke ikke at hænge i entreen.

3. Friske blomster

Det er de små detaljer, som skaber liv i hjemmet. Blomster er nok den type nips-ting, som alle hjem har brug for, lige meget anledningen. Giv liv i dit køkken, din stue eller i gangen med smukke blomster, som skaber din personlige stil. Det giver også et udtryk for, at du har gjort dig klar til en fremvisning.

4. Et ryddeligt badeværelse

Dit badeværelse fortæller potentielle købere, hvem du er, og hvordan din personlige hygiejne er. Her er det igen de små detaljer, som skaber liv i dit hjem. Badeværelsesplanter, lys, rene håndklæder og håndsæbe er med til at skabe den gode hygiejne udover rengøringen selvfølgelig. Husk at slå toiletbrættet ned inden fremvisningen.

5. Sæt orden i din uorden

Vi kender det alle sammen – post, avis, blade og endda computere fylder på sofabordet eller spisebordet, vasketøjet er lagt sammen men ikke lagt på plads. Det er bestemt noget, vi går og irriterer os over dagligt og gerne vil rydde op, men vi får simpelthen ikke taget os sammen. Men skal du have en fremvisning, så får du faktisk ryddet op. Selvom det kan være en irriterende del af boligsalget, så er det altid rart med rent og ryddeligt hjem.

6. Belysning

Dårlig belysning er ikke ligefrem dårligt, men du vinder ikke point hos dine gæster, hvis stuen er meget mørk, så potentialet for rummet ikke får lov at komme frem. Sørg for at dit hjem har nødvendig belysning for boligsalget og samtidig behageligt.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side