Guide: tips til generelle forbedringer af boligen - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten Generelle forbedringer af bolig - dør

6 tips til generelle forbedringer af boligen

Mangler din bolig lige det sidste pift, før den er salgsklar? Bygget på mange års erfaring giver vi dig her vores bedste råd, således du kan få solgt din bolig til den bedst mulige pris, på den kortest mulige tid.

Der er nogle generelle forbedringer, man som sælger kan gøre i alle rummene, da der gerne må være en god harmoni gennem hele boligen. Det kan være selv de mindste ting, der kan gøre forskellen for en køber, og det kan være alt fra gulv til loft. Her kommer vi med 6 gode fif, som kan hjælpe med at gøre din bolig 100 % salgsklar.

6 gode råd til generelle forbedringer:

  • Sæt manglende lister eller paneler på
  • Sørg for at dørene matcher, udskift eller mal dem evt. hvis de fremstår slidte
  • Færdiggør igangværende gør-det-selv projekter
  • Fjern unødvendige ting fra rummene, såsom for mange nipsting
  • Skab plads, så rummene kommer til at virke større
  • Fjern slidte gulvtæpper, især hvis der gemmer sig et flot trægulv under

Boligtrenden er fortsat meget præget af et lyst og enkelt udtryk, så selvom du synes den røde væg i stuen og de grønne klinker på badeværelset, er det fedeste i hele verden, så synes alle andre det ikke nødvendigvis.

Se også: Sæt den rigtige pris på boligen

Derfor ses det ofte som en god investering for dig som sælger at få skabt et lyst, enkelt og rummeligt udtryk i hele boligen, så potentielle købere i højere grad ser muligheder i stedet for begrænsninger. Dette kan være med til at øge chancen for et hurtigt salg betragteligt, således man undgår, at ens bolig kommer til at lide af liggepest. Samtidig kan det også gøre, at prisen kan justeres et niveau eller to op.

Trænger din bolig også til et pift udendørs, før den er salgsklar? Vi giver dig 10 gode råd til, hvordan du kan gøre uden at sprænge budgettet. Ligeledes kan du også få en række mere specifikke tips og tricks til, hvordan der kan pustes nyt liv i køkkenet og badeværelset.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side