Åbent hus: 7 tips til at forberede din bolig - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten 7 tips til at forberede din bolig til åbent hus

7 tips til at forberede din bolig til et åbent hus

Meget få købere vil købe et hus uden en fremvisning. At holde et åbent hus er en fantastisk måde at få potentielle købere ud til din bolig, og få boligen vist frem.

Du skal sikre, at din bolig er klar til at blive vist frem, og det skal gøres klart, så købere kan se sig selv bruge rummene og pladsen i boligen. Her må du gerne iscenesætte din bolig en smule.

Her er 7 tips til at gøre dit næste åbent hus dét, som skaffer dig tilbud:

Ryd op

Købere vil ikke se et rodet hus. De føler ikke stemningen i boligen, hvis der er for meget udstyr i køkkenet, bunker af blade og aviser, eller hvis der er mange møbler. Rod gør det svært for købere at forestille sig deres ting i din bolig.
Hvordan kan du løse det? Begynd at pakke – du vil gerne flytte, så nu er et godt tidspunkt at pakke alt væk, som du ikke skal bruge, og hold det opmagasineret.

Gør rent overalt

Købere er ikke opmærksomme på en bolig, som er fuldstændig rent, men de vil være opmærksomme, hvis der ikke er. Så sørg for, at der er gjort hovedrent, når der skal holdes åbent hus.

Fjern familiebillederne

Købere skal se et neutralt område, hvor de kan slå sig ned, forestille sig værdien i at bo i boligen. Det får de ikke ved flere familiebilleder eller kæledyr, lige meget hvor nuttede de er.

Luft grundigt ud

Du er vant til duften i din bolig, men det er købere ikke. Få eventuelt din nabo til at lave et hurtigt næsetjek, så kan du vinge den af din liste.

Gør din have indbydende

Du ved godt selv, hvordan en have skal se ud, hvis du skulle købe en bolig. Du vil gerne kunne se dig selv nyde de dejlige sommeraftener og solrige dage i haven sammen med familien. Sørg derfor for at slå græsset, fjerne legetøj og ordn dine bede, så haven fremstår pæn og indbydende.

Organiser dine skabe og skuffer

Der er stor garanti for, at købere kigger i skuffer og skabe, når de går rundt. Skabs –og opbevaringsplads er et sælgerpunkt for interesserede købere. Sørg for, at dit rodeskab er nogenlunde ryddeligt.

Skal du selv holde åbent hus?

Det kan hænde, at ejendomsmægleren ikke kan stå for åbent hus på dagen, som du ønsker et åbent hus. Vælger du derfor selv at stå for åbent hus, så få, hvis det er muligt, tlf.nr. og navn, så der kan følges op på den potentielle køber efterfølgende. Her skal det siges, at vi ikke anbefaler, at sælger selv holder åbent hus. 

Læs også: generelle forbedringer af din bolig

Hvis du har spørgsmål omkring køb eller salg af din bolig, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 79 61.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side