Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

AARHUS C TIL GALTEN – SOLGT PÅ 1. FREMVISNING

Ditte og Bjarne solgte deres hus på Chr. Richardts Vej i Aarhus C på første fremvisning – en eftertragtet ejendom centralt i Aarhus.

Hvorfor valgte i at sælge jeres bolig?
Vi har boet i Aarhus C en del år og har været rigtig glade for det. Vi føler bare en trang til at komme ud i et mere børnevenligt område, og et sted hvor vi kan opleve et mere socialt netværk med ander børnefamilier. Vi har valgt Galten pga. skole, børnevenlige stisystemer og nemt at komme til og fra byen. Samtidig ville vi ud i et område, hvor ejendomsskatten er lavere.

Det blev solgt på første fremvisning
Ja, efter huset kom til salg var der stor interesse, og ved første fremvisning var huset solgt. Det kan vi jo kun sige er PERFEKT. Er du interesseret i at sætte din bolig til salg hos Aarhus Mæglerne? Læs denne guide til dit boligsalg.

Hvorfor faldt i over Aarhus Mæglerne?
Vi har hørt rigtig godt om Søren Smedegaard hos Aarhus Mæglerne, så det er primært en anbefaling fra vores netværk. Vi har været super glade for processen, idet at huset blev solgt på første fremvisning.

Hvem købte så jeres hus?
Det er et ungt par, som faldt for vores hus.

Har i et sælgertip til andre boligsælgere?

Sæt prisen rigtig fra starten. RYD OP/SMID UD!. Vær ærlig overfor ejendomsmægler Få afstemt forventningerne fra starten, så alle har den samme “plan”.

Skal du selv til at sælge din bolig, så gennemgå denne liste for at gøre din bolig klar til salg.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail