Solgt på første fremvisning - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten chr-richartsvej-solgt

Fra Aarhus C til Galten – blev solgt på 1. fremvisning

Ditte og Bjarne solgte deres hus på Chr. Richardts Vej i Aarhus C på første fremvisning – en eftertragtet ejendom centralt i Aarhus.

Hvorfor valgte i at sælge jeres bolig?

Vi har boet i Aarhus C en del år og har været rigtig glade for det. Vi føler bare en trang til at komme ud i et mere børnevenligt område, og et sted hvor vi kan opleve et mere socialt netværk med ander børnefamilier. Vi har valgt Galten pga. skole, børnevenlige stisystemer og nemt at komme til og fra byen. Læs mere om byen Galten her.  Samtidig ville vi ud i et område, hvor ejendomsskatten er lavere.

Det blev solgt på første fremvisning

Ja, efter huset kom til salg var der stor interesse, og ved første fremvisning var huset solgt. Det kan vi jo kun sige er PERFEKT. Er du interesseret i at sætte din bolig til salg hos Aarhus Mæglerne? Læs denne guide til dit boligsalg.

Hvorfor faldt i over Aarhus Mæglerne?

Vi har hørt rigtig godt om Søren Smedegaard hos Aarhus Mæglerne, så det er primært en anbefaling fra vores netværk. Vi har været super glade for processen, idet at huset blev solgt på første fremvisning.

Hvem købte så jeres hus?

Det er et ungt par, som faldt for vores hus.

Har i et sælgertip til andre boligsælgere?

Sæt prisen rigtig fra starten. RYD OP/SMID UD!. Vær ærlig overfor ejendomsmægler Få afstemt forventningerne fra starten, så alle har den samme “plan”.

Skal du selv til at sælge din bolig, så gennemgå denne liste for at gøre din bolig klar til salg.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side