Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

MARKEDSLEDER PÅ RÆKKEHUSE I BEDER

En kæmpe milepæl for os er nu nået. På boligsiden er vi lige nu rangeret som markedsleder på rækkehuse i Beder. Vores lokale kendskab til Beder er højt, og det er kun blevet større i takt med at vi får flere boliger til salg. Vi ved hvad der rører sig i byerne og har et stort køberkartotek.

Vi kommer i øjenhøjde med sælger og giver en realistisk vurdering af boligen.

Tirsdag d. 27. september er vi forrest blandt andre ejendomsmæglere med 11 rækkehuse solgt i Beder. Det er en milepæl, vi er meget stolte af. Vi kan selv mærke en øget interesse i Beder, og det bliver vi belønnet med. Hos Aarhus Mæglerne gør vi meget ud af at være lokale i og omkring Aarhus.

Vi er nr. 2 på villaer i Beder

Det er ikke kun på rækkehuse, at vi leverer et godt stykke salgsarbejde. Vi er også på andenpladsen på Boligsiden med flest solgte villaer i Beder. Vi håber selvfølgelig at blive nr. 1 på villaer, så vores næste milepæl er allerede igangsat.

Hos Aarhus Mæglerne ved vi der sker en masse i Beder. Vi sørger for at være en vigtig spiller på det marked – både i Beder, men også flere steder i og omkring Aarhus.

Skal vi sælge din bolig?

Ønsker du en salgsvurdering, så står vi altid til rådighed, når det passer dig. Over en god kop kaffe tager vi en snak om din salgssituation hvad enten det er et værditjek, nye boligdrømme, forandringer i hverdagen eller salg af udlejet bolig.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail