Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

MARKEDSLEDER PÅ RÆKKEHUSE I BEDER

En kæmpe milepæl for os er nu nået. På boligsiden er vi lige nu rangeret som markedsleder på rækkehuse i Beder. Vores lokale kendskab til Beder er højt, og det er kun blevet større i takt med at vi får flere boliger til salg. Vi ved hvad der rører sig i byerne og har et stort køberkartotek.

Vi kommer i øjenhøjde med sælger og giver en realistisk vurdering af boligen.

Tirsdag d. 27. september er vi forrest blandt andre ejendomsmæglere med 11 rækkehuse solgt i Beder. Det er en milepæl, vi er meget stolte af. Vi kan selv mærke en øget interesse i Beder, og det bliver vi belønnet med. Hos Aarhus Mæglerne gør vi meget ud af at være lokale i og omkring Aarhus.

Vi er nr. 2 på villaer i Beder

Det er ikke kun på rækkehuse, at vi leverer et godt stykke salgsarbejde. Vi er også på andenpladsen på Boligsiden med flest solgte villaer i Beder. Vi håber selvfølgelig at blive nr. 1 på villaer, så vores næste milepæl er allerede igangsat.

Hos Aarhus Mæglerne ved vi der sker en masse i Beder. Vi sørger for at være en vigtig spiller på det marked – både i Beder, men også flere steder i og omkring Aarhus.

Skal vi sælge din bolig?

Ønsker du en salgsvurdering, så står vi altid til rådighed, når det passer dig. Over en god kop kaffe tager vi en snak om din salgssituation hvad enten det er et værditjek, nye boligdrømme, forandringer i hverdagen eller salg af udlejet bolig.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail