Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

VELKOMMEN TIL AARHUS MÆGLERNE FORTÆLLER

Så kom dagen, hvor vi åbner op for vores egen lille tv-serie om Aarhus Mæglerne, og om indehaverne Morten Eriksen og Emil Kessel. 

Vi vil vise jer, hvem Aarhus Mæglerne er. Derfor besluttede vi at stifte en selvstændig ejendomsmæglerbutik, vores motivation, vores engagement, vores bedste salg, vores forklaringer af div. udtryk fra ejendomsmæglerbranchen. Alt muligt som vi oplever i hverdagen som en ejendomsmæglerbutik.

Du får et nyt afsnit hver onsdag – så husk at følge med. Vi lægger det på vores YouTube kanalFacebook side Aarhus Mæglerne og på Instagram aarhusmaeglerne

HVEM ER VI?

Som i kan se i videoen, er Morten Eriksen og Emil Kessel indehavere af Aarhus Mæglerne. To unge, smart-i-en-fart, energiske typer, som  bruger deres tid på at hjælpe andre med deres største investering, nemlig et boligsalg. Hvad der kendetegner begge indehavere, er deres lokalkendskab. De er begge opvokset i og omkring Aarhus. Emil er opvokset i Viby, og Morten har haft sin ungdom i Beder.

Morten og Emil er ikke de eneste på kontoret, som du kan læse lidt om. Vi har også en sagsbehandler Søren Buch, mægler Jonas Bojsen, Marketing og Kommunikation Tine Nielsen og vores to praktikanter. Læs mere om os her.

Se næste afsnit her

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIT BOLIGSALG?

Du er landet her på siden for at høre lidt mere om Aarhus Mæglerne, og hvem vi egentlig er. Du sidder måske med overvejelser om at sælge din bolig. Det er en større beslutning, og en beslutning vi rigtig gerne vil hjælpe dig med. Du har sikkert mange tanker og forventninger. Vi har ekspertisen, erfaringen og kendskabet til Aarhus og omegn, som gør det til en kæmpe fordel for dig. Vi tager nemlig køberne med rundt. Har du lyst til at møde os?

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail