Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

VELKOMMEN TIL AARHUS MÆGLERNE FORTÆLLER

Så kom dagen, hvor vi åbner op for vores egen lille tv-serie om Aarhus Mæglerne, og om indehaverne Morten Eriksen og Emil Kessel. 

Vi vil vise jer, hvem Aarhus Mæglerne er. Derfor besluttede vi at stifte en selvstændig ejendomsmæglerbutik, vores motivation, vores engagement, vores bedste salg, vores forklaringer af div. udtryk fra ejendomsmæglerbranchen. Alt muligt som vi oplever i hverdagen som en ejendomsmæglerbutik.

Du får et nyt afsnit hver onsdag – så husk at følge med. Vi lægger det på vores YouTube kanalFacebook side Aarhus Mæglerne og på Instagram aarhusmaeglerne

HVEM ER VI?

Som i kan se i videoen, er Morten Eriksen og Emil Kessel indehavere af Aarhus Mæglerne. To unge, smart-i-en-fart, energiske typer, som  bruger deres tid på at hjælpe andre med deres største investering, nemlig et boligsalg. Hvad der kendetegner begge indehavere, er deres lokalkendskab. De er begge opvokset i og omkring Aarhus. Emil er opvokset i Viby, og Morten har haft sin ungdom i Beder.

Morten og Emil er ikke de eneste på kontoret, som du kan læse lidt om. Vi har også en sagsbehandler Søren Buch, mægler Jonas Bojsen, Marketing og Kommunikation Tine Nielsen og vores to praktikanter. Læs mere om os her.

Se næste afsnit her

SKAL VI HJÆLPE DIG MED DIT BOLIGSALG?

Du er landet her på siden for at høre lidt mere om Aarhus Mæglerne, og hvem vi egentlig er. Du sidder måske med overvejelser om at sælge din bolig. Det er en større beslutning, og en beslutning vi rigtig gerne vil hjælpe dig med. Du har sikkert mange tanker og forventninger. Vi har ekspertisen, erfaringen og kendskabet til Aarhus og omegn, som gør det til en kæmpe fordel for dig. Vi tager nemlig køberne med rundt. Har du lyst til at møde os?

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail