Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

FORSKELLIG FRA ANDRE MÆGLERE

I afsnit 10 kan du høre Emil og Morten fortælle om, hvordan de, hos Aarhus Mæglerne, adskiller sig fra andre mæglere.

Aarhus Mæglerne adskiller sig ved hele tiden at tænke nyt og dynamisk. De forsøger også at tænke fremad og være på forkant med tingene. Nytænkning er en stærk drivkraft i hverdagen, hvor der bruges en masse tid på at tænke systemer og markedsføringsmuligheder ind i de enkelte sager. Tænke nyt og være dynamisk er nogle af vores grundsten. Vi vil gerne gøre tingene anderledes og på en ny måde end de gængse metoder, man ser i branchen. Tanker som en bil som et rullende kontor med kaffemaskine bagpå er oppe og vende. Vi vil gerne imødekomme det, markedet efterspørger. Være på forkant med nye tilgange i markedet er også en af vores mål.

Se afsnit 11: Hvad er den sjoveste oplevelse, Morten og Emil har haft?

Hvad er Aarhus Mæglerne Fortæller

Vi skabte denne miniserie for at give vores kunder, sælgere, købere og følgere et indblik i Aarhus Mæglerne. Vi prøver at tage jer med ind i hvordan Aarhus Mæglerne er bygget, hvordan vi startede i sin tid og sjove oplevelser i firmaet. Brand, logo, strategi og adskillelse fra kædebutikker er områder med flere timers arbejde og tanker. Selvom vi har været på markedet i nogle år, kan vi stadig gøre vores kendskab endnu større og vise endnu flere, hvem Aarhus Mæglerne er. Det er en serie på 10+ afsnit, og vi håber, at du får et godt indblik i vores butik og os som ejendomsmæglere.

SKAL JEG SÆTTE MIT HUS ELLER LEJLIGHED TIL SALG I 2018?

Den lave rente, priserne på boliger, de ny skatteregler omkring boligmarkedet og udbuddet af boliger er flere grunde at sætte sit hus til salg i 2018. Morten Eriksen fortæller kort om, hvorfor du som boligejer skal sætte til salg i 2018.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail