Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

DEN SJOVESTE OPLEVELSE HOS AARHUS MÆGLERNE?

Hør Emil og Morten fortælle om deres sjoveste oplevelse i afsnit 11.

Et konkret eksempel på en sjov oplevelse var dengang i London. Men helt generelt er det en del af dagligdagen hos Aarhus Mæglerne, at have et smil på læben. På kontoret har vi en meget afslappet atmosfære. Der er tid til at være seriøs og tid til at slå hinanden i bordtennis. Derfor byder hverdagen på sjov, som også kommer til udtryk på de sociale medier blandt andet Facebook, Instagram, og YouTube, men også ude hos kunderne spredes der god stemning. Vores kundeudtalelser fortæller samme side – Vi er seriøse, professionelle og imødekommende og altid i godt humør. Se vores kundeudtalelser. Det er en værdi, vi sætter meget højt i firmaet. Det skal være sjovt at være på arbejde og ude blandt vores mange kunder.

Se afsnit 12: Hvad er det fedeste ved at have startet Aarhus Mæglerne? 

Hvad er Aarhus Mæglerne fortæller og hvorfor

Vi møder mange spørgsmål om vores firma blandt boligkøbere og sælgere, blandt andet hvorfor vi kun har en butik. Det er en miniserie på 14 afsnit. Vi giver vores kunder og følgere et indblik i Aarhus Mæglerne både som butik og hos Morten og Emil. Der er lagt meget tid og kræfter  bag Aarhus Mæglerne; brandet, logo, strategi, adskillelse fra kædebutikker. Vi har eksisteret i nogle år, nærmere bestemt ca 4 år. Vores kendskab er bredere end da vi startede, men vi kan stadig komme længere ud blandt de mange boligkøbere og sælgere.

SKAL JEG SÆTTE MIN BOLIG TIL SALG I 2018?

At sætte sin bolig til salg i 2018 er der mange grunde og fordele ved; renten, boligpriserne, boligskattereglerne og udbuddet af boliger er alle medvirkende faktorer for at sætte til salg i 2018. Få en uddybende forklaring af hvorfor du skal sætte til salg i 2018.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail