Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

DET FEDESTE VED AT HAVE STARTET AARHUS MÆGLERNE

Se Emil og Morten fortælle, hvad de synes, er det fedeste ved at have startet Aarhus Mæglerne her i afsnit 12.

De synes helt klart, at det med at være medbestemmende er en fed ting ved at have startet Aarhus Mæglerne. Der er heller ikke langt fra, når man får en idé, til at den så kan blive udført.

At være medbestemmende og mulighed for at løbe med de ideer, man har, er en af de faktorer, som gør det fedt at være startet op selv. Der er ingen kanaler, som ideen skal igennem, før vi kan sætte den igang. Vi er med fra start til slut, og vi kan vinkle ideen i den retning, vi ønsker. Der kan komme nogle sjove ideer ideer ind. Vi skal så vurdere, hvor seriøst det skal være. Det er måden, hvorpå vi vil gå til kunden og markedet på. Det er de medvirkende faktorer, som gør det fedt at være en del af Aarhus Mæglerne.

Se afsnit 13: Hvorfor har vi ansat en ekstra mægler, Jonas Bojsen i vores team

Hvad er Aarhus Mæglerne Fortæller?

Få et indblik i Aarhus Mæglerne. Grundlaget for Aarhus Mæglerne har givet mange lange dage, aftener og weekender med hjælp fra familie og venner. Vi har eksisteret i ca. 4 år. Vi har opnået et godt lokalt kendskab i sydbyen, men vi kan gøre det endnu bedre og større. Det er en serie på 10+ afsnit, som åbner op om nogle af de mange emner, som vi møder blandt kunder. Vi håber du får lidt mere indsigt i, hvem Aarhus Mæglerne er.

Står du overfor de første fremvisninger af din bolig? Vi har lavet en lille liste med de mest gængse ting, som kan anbefales at anvende inden en fremvisning. Selvfølgelig kan en fremvisning komme pludseligt, og så er det ikke altid, at man kan nå alle tingene.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail