Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

DET FEDESTE VED AT HAVE STARTET AARHUS MÆGLERNE

Se Emil og Morten fortælle, hvad de synes, er det fedeste ved at have startet Aarhus Mæglerne her i afsnit 12.

De synes helt klart, at det med at være medbestemmende er en fed ting ved at have startet Aarhus Mæglerne. Der er heller ikke langt fra, når man får en idé, til at den så kan blive udført.

At være medbestemmende og mulighed for at løbe med de ideer, man har, er en af de faktorer, som gør det fedt at være startet op selv. Der er ingen kanaler, som ideen skal igennem, før vi kan sætte den igang. Vi er med fra start til slut, og vi kan vinkle ideen i den retning, vi ønsker. Der kan komme nogle sjove ideer ideer ind. Vi skal så vurdere, hvor seriøst det skal være. Det er måden, hvorpå vi vil gå til kunden og markedet på. Det er de medvirkende faktorer, som gør det fedt at være en del af Aarhus Mæglerne.

Se afsnit 13: Hvorfor har vi ansat en ekstra mægler, Jonas Bojsen i vores team

Hvad er Aarhus Mæglerne Fortæller?

Få et indblik i Aarhus Mæglerne. Grundlaget for Aarhus Mæglerne har givet mange lange dage, aftener og weekender med hjælp fra familie og venner. Vi har eksisteret i ca. 4 år. Vi har opnået et godt lokalt kendskab i sydbyen, men vi kan gøre det endnu bedre og større. Det er en serie på 10+ afsnit, som åbner op om nogle af de mange emner, som vi møder blandt kunder. Vi håber du får lidt mere indsigt i, hvem Aarhus Mæglerne er.

Står du overfor de første fremvisninger af din bolig? Vi har lavet en lille liste med de mest gængse ting, som kan anbefales at anvende inden en fremvisning. Selvfølgelig kan en fremvisning komme pludseligt, og så er det ikke altid, at man kan nå alle tingene.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail