Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

AARHUS MÆGLERNES OPBYGNING

I afsnit 14 kan du høre Emil og Morten fortælle om, hvordan Aarhus Mæglerne er bygget op.

Hos Aarhus Mæglerne går de meget op i, at man gør det, man er bedst til.  For at de kunne fokusere 100% på det, de var bedst til, nemlig at sælge og vurdere huse, var de nødsaget til at lave en kommunikationsafdeling, hvor de ansatte Tine som ansvarlig. Derudover har de sagsbehandleren Søren Buch, som sørger for papir og sagsarbejde.


Vi arbejder meget med at definere hver medarbejders arbejdsopgaver for at give gennemsigtighed hele vejen igennem. Grunden til en mere opdeling af arbejdsopgaverne handler også meget om de ressourcer, vi har. Som ejendomsmægler vil vi gerne fokusere på vores hovedopgaver, som er at vurdere og sælge boliger. I sin tid følte vi ikke, at vi brugte vores specifikke kompetencer korrekt. Det kan være atypisk for en mindre ejendomsmæglerbutik at bruge ressourcer på at ansætte en med fokus på markedsføring og kommunikation, men det er for at uddelegere flere af vores opgaver, så vi alle bruger vores tid til det, vi er bedst til.

Vi er stadig med ind over ideerne og de opgaver, som skal udføres.

En serie af 10+ afsnit

Vores serie Aarhus Mæglerne Fortæller giver vores kunder og følgere et indblik i Aarhus Mæglerne. Der er lagt mange tanker bag Aarhus Mæglerne; brandet, logo, strategi, adskillelse fra kædebutikker. Selvom vi har eksisteret i nogle år endnu, kan vi stadig gøre vores kendskab endnu større og vise endnu flere personer, hvem Aarhus Mæglerne er. Det er en serie på 10+ afsnit, og vi håber du får et godt indblik i, hvem Aarhus Mæglerne er.

Står du overfor de første fremvisninger af din bolig? Vi har lavet en lille liste med de mest gængse ting, som kan anbefales at anvende inden en fremvisning. Selvfølgelig kan en fremvisning komme pludseligt, og så er det ikke altid, at man kan nå alle tingene.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail