Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVORDAN MØDTE EMIL OG MORTEN HINANDEN?

Idag handler Aarhus Mæglerne Fortæller om, hvordan indehaverne Morten og Emil mødte hinanden i tidernes morgen. Der gik ikke lang tid, før Morten og Emil fandt ud af, at de gik med samme tanker om fremtiden med egen ejendomsmæglerbutik. En butik hvor de kunne sætte deres præg og udvikle efter egen optik og erfaring gennem de mange år i ejendomsmæglerbranchen. Det må man sige, at de fik skabt med en butik som idag huser 3 mæglere, en sagsbehandler, en marketingansvarlig og praktikanter. Du kan læse meget mere om Aarhus Mæglerne på vores ‘om os’ side.

Vidste du, at Morten og Emil ofte tænker ens. Vores vurderinger bliver altid gennemarbejdet og diskuteret blandt mæglerkollegerne. På denne måde er vi sikre på, at prisfastsættelsen passer overens med markedet. Efter deres mange år sammen er de stadig to sind, men en tanke.

Følg med i næste afsnit på onsdag d. 22 november.

Hvorfor laver vi Aarhus Mæglerne Fortæller

Vi får mange spørgsmål fra vores kunder, når vi er på vurderinger, fremvisninger eller almindelig kommunikation. Vi prøver at besvare dem alle, hvorfor vi har lavet små videoer, der besvarer nogle af dem. Vi har lagt mange timer og tanker bag Aarhus Mæglerne; vores brand, logo, strategi, adskillelse fra kædebutikker mv. Vi ønsker at skabe opmærksomhed om Aarhus Mæglerne blandt boligejerne i og omkring Aarhus. Derfor kan du med fordel tjekke nogle af videoerne og få et større indblik i Aarhus Mæglerne – blandt andet hvorfor vi kun har én butik.

Er en salgsvurdering gratis? Få svaret af Morten fra Aarhus Mæglerne.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail