Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

AFSNIT 4 – HVORFOR STARTEDE VI AARHUS MÆGLERNE?

I 4. afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller hører vi, Morten og Emil fortælle om, hvorfor de startede Aarhus Mæglerne. Hvad er grundlaget for at starte egen butik op i en branche med meget konkurrence og store kædebutikker. Der lå mange tanker bag Morten og Emils ideer om at ruske op i en traditionsrig branche. Der var mangeårige tanker om at turde tage springet.

Den grundlæggende tankegang bag Aarhus Mæglerne er, at vi er én butik uanset postnummer. Vi vil gerne dække Aarhus Kommune ud fra én butik, hvor hele teamet er samlet og dermed give en bedre oplevelse og et effektivt salg. Det betyder, at vi kan vise en potentiel kunde en bolig i Tranbjerg, Risskov eller Galten. Bonus er, at de får samme mægler, uanset om det er i sydbyen, nordbyen eller i vest. Vores holdning er, at køberne finder det meget positivt at have en mægler hele vejen igennem deres fremvisninger. Du kan læse meget mere om vores mæglere ansat i Aarhus Mæglerne.

Se med i 5. afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller, som kommer d. 29. november.

Aarhus Mæglerne Fortæller - hvad er det?

Aarhus Mæglerne Fortæller giver vores kunder og følgere et indblik i Aarhus Mæglerne. Mange tanker er lagt bag Aarhus Mæglerne; brandet, logo, strategi, adskillelse fra kædebutikker. Selvom vi har eksisteret i nogle år endnu, kan vi stadig gøre vores kendskab endnu større og vise endnu flere personer, hvem Aarhus Mæglerne er.

Overvejer du at sælge? Få her 5 gode grunde til at vælge en ejendomsmægler til at sælge din bolig.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail