Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

AFSNIT 5: HVORFOR HEDDER DET AARHUS MÆGLERNE?

I dagens afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller kan du høre om, hvorfor vores brandnavn blev Aarhus Mæglerne og ikke alle andre muligheder med konnotationer til bolig og hjem. Vi kunne sagtens have opfundet den dybe tallerken,men vi ønskede egentlig bare at kommunikere ud til sælgere, at vi er en ejendomsmæglerbutik, og vi sælger boliger i og omkring Aarhus. Vi synes selv, at Aarhus Mæglerne viser den brede del af markedet, vi dækker.

Vores mål er at dække det Aarhusianske marked, som er hele Aarhus plus de omkringliggende byer såsom Beder, Malling, Risskov, Galten, Sabro osv. Vi har selv fået rigtig godt fat i sydbyen, herunder Beder, Malling og Mårslet, hvor vi sælger mange boliger, både rækkehuse, villaer, andelsboliger og ejerlejligheder. Tranbjerg er lige nu vores næste mål. Lige nu er Tranbjerg rigtig populær blandt vores købere. Den ligger også meget tæt på Aarhus, og man kan nemt komme på motorvejen derfra.

Se med i 6. afsnit af Aarhus Mæglerne Fortæller.

10+ afsnit omkring Aarhus Mæglerne

Vi ønsker at give vores kunder og følgere et indblik i Aarhus Mæglerne. Hvem vi er, hvorfor vi adskiller os fra andre ejendomsmæglerfirmaer mv. Vi har eksisteret i nogle år, og vi ønsker at skabe endnu mere kendskab om Aarhus Mæglerne i og omkring Aarhus. Vi møder mange spørgsmål fra vores kunder omkring vores firma. Dem har vi prøvet at besvare nogle af med denne serie på +10 afsnit.

Er en salgsvurdering gratis? Få svaret hos os.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail