Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

AFSNIT 6 – HVOR KOMMER DEN LILLA FARVE FRA?

I afsnit 6 hører du om, hvordan vores kendetegn blev den lilla farve. Det var ikke det nemmeste at komme frem til vores farve ud fra alle de valgmuligheder, der er. Derudover skulle vi gerne adskille os fra de mange andre mæglere på markedet. Vi skulle finde en farve, som vi kan spejle os i og er tilfreds med hele vejen igennem. Hør hvordan den kom til herunder:

Vi fik præsenteret 3-4 farver af nogle meget kreative markedsføringsdrenge, som turde tænke ud af boksen og være kreative i vores markedsføringstiltag. En sjov aften endte i lidt forskellige oplæg af farvevalg. Vores målsætning med farven var, at vi ville gå en ny vej og meget tydelig vej, hvor vi havde en farve at læne os op ad. Så er den lilla farve faktisk også en royal farve.

Se afsnit 7 af Aarhus Mæglerne fortæller her.

Aarhus Mæglerne Fortæller er en serie, som ønsker at informere vores kunder og interesserede om Aarhus Mæglerne, som et ejendomsmæglerfirma. Vi har brugt meget tid på at gennemtænke vores brand, logo, strategi, adskillelse fra kædebutikker mv. Vi ønsker at skabe et større kendskab til Aarhus Mæglerne, så flere boligejere i og omkring Aarhus ved, hvad vi står for. Serien er på 10+ afsnit.

Skal din bolig fremvises? Her er en liste med de mest gængse ting, som kan anbefales at anvende inden en fremvisning. Selvfølgelig kan en fremvisning komme pludseligt, så er det ikke altid, man kan nå alle ting.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail