Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

AFSNIT 6 – HVOR KOMMER DEN LILLA FARVE FRA?

I afsnit 6 hører du om, hvordan vores kendetegn blev den lilla farve. Det var ikke det nemmeste at komme frem til vores farve ud fra alle de valgmuligheder, der er. Derudover skulle vi gerne adskille os fra de mange andre mæglere på markedet. Vi skulle finde en farve, som vi kan spejle os i og er tilfreds med hele vejen igennem. Hør hvordan den kom til herunder:

Vi fik præsenteret 3-4 farver af nogle meget kreative markedsføringsdrenge, som turde tænke ud af boksen og være kreative i vores markedsføringstiltag. En sjov aften endte i lidt forskellige oplæg af farvevalg. Vores målsætning med farven var, at vi ville gå en ny vej og meget tydelig vej, hvor vi havde en farve at læne os op ad. Så er den lilla farve faktisk også en royal farve.

Se afsnit 7 af Aarhus Mæglerne fortæller her.

Aarhus Mæglerne Fortæller er en serie, som ønsker at informere vores kunder og interesserede om Aarhus Mæglerne, som et ejendomsmæglerfirma. Vi har brugt meget tid på at gennemtænke vores brand, logo, strategi, adskillelse fra kædebutikker mv. Vi ønsker at skabe et større kendskab til Aarhus Mæglerne, så flere boligejere i og omkring Aarhus ved, hvad vi står for. Serien er på 10+ afsnit.

Skal din bolig fremvises? Her er en liste med de mest gængse ting, som kan anbefales at anvende inden en fremvisning. Selvfølgelig kan en fremvisning komme pludseligt, så er det ikke altid, man kan nå alle ting.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail