Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

AFSNIT 7 – HVORFOR KUN ÉN BUTIK

I afsnit 7 kan du høre om vores valg for kun én butik. Hos Aarhus Mæglerne har vi én butik. Vi er beliggende inde i Prismet i Aarhus C lige overfor det nye Ceres byggeri.

Det er et bevidst valg af os, og et valg vi vil fortsætte med. Vi ser selv en kæmpe styrke i, at vi alle er samlet på et og samme kontor. Grunden til vores valg er, at vi oplever en del vidensdeling i løbet af en arbejdsdag. Den vidensdeling føler vi ikke, at alle medarbejdere får nytte af med flere kontorer placeret i forskellige byer og områder.

Idag bruger rigtig mange interesserede købere boligsiden, Boliga og andre søgesider, som giver et overblik over boliger til salg i et bestemt område eller by. Markedet har udviklet sig en del, og idéen med at være lokalt til stede har ikke samme virkning overfor købere, som det var for 10, 20, 30 år siden. Derfor mener vi, at vi kan tillade os at placere os i én butik inde i Aarhus C, da vi ikke har de her købere, som kommer ind i butikken på samme måde som tidligere. Vil du vide mere om de ansatte, vi har i Aarhus Mæglerne, har vi lavet en lille beskrivelse af hver medarbejder.

Vi skal ikke glemme, at der også er en besparelse for os med kun ét kontor. Det er en besparelse, vi gerne vil give videre til kunden i form af et lavere salær.

Se afsnit 8 i Aarhus Mæglerne fortæller, som handler om vores meget kolde opstart med hjælp fra vores omgangskreds.

Serie om Aarhus Mæglerne Fortæller

Vi ønsker at informere vores kunder og følgere om Aarhus Mæglerne; hvem vi er, hvor vi kun har en butik mv. Bag om Aarhus Mæglerne; brandet, strategi, logo, adskillelse fra kædebutikker er der brugt mange timer. Grunden til denne serie er at besvare nogle af de spørgsmål, vi møder blandt vores kunder.

Går du med overvejelserne om at sælge selv eller anvende en ejendomsmægler? Vi giver dig 5 gode grunde til at bruge en ejendomsmægler.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail