Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

AFSNIT 7 – HVORFOR KUN ÉN BUTIK

I afsnit 7 kan du høre om vores valg for kun én butik. Hos Aarhus Mæglerne har vi én butik. Vi er beliggende inde i Prismet i Aarhus C lige overfor det nye Ceres byggeri.

Det er et bevidst valg af os, og et valg vi vil fortsætte med. Vi ser selv en kæmpe styrke i, at vi alle er samlet på et og samme kontor. Grunden til vores valg er, at vi oplever en del vidensdeling i løbet af en arbejdsdag. Den vidensdeling føler vi ikke, at alle medarbejdere får nytte af med flere kontorer placeret i forskellige byer og områder.

Idag bruger rigtig mange interesserede købere boligsiden, Boliga og andre søgesider, som giver et overblik over boliger til salg i et bestemt område eller by. Markedet har udviklet sig en del, og idéen med at være lokalt til stede har ikke samme virkning overfor købere, som det var for 10, 20, 30 år siden. Derfor mener vi, at vi kan tillade os at placere os i én butik inde i Aarhus C, da vi ikke har de her købere, som kommer ind i butikken på samme måde som tidligere. Vil du vide mere om de ansatte, vi har i Aarhus Mæglerne, har vi lavet en lille beskrivelse af hver medarbejder.

Vi skal ikke glemme, at der også er en besparelse for os med kun ét kontor. Det er en besparelse, vi gerne vil give videre til kunden i form af et lavere salær.

Se afsnit 8 i Aarhus Mæglerne fortæller, som handler om vores meget kolde opstart med hjælp fra vores omgangskreds.

Serie om Aarhus Mæglerne Fortæller

Vi ønsker at informere vores kunder og følgere om Aarhus Mæglerne; hvem vi er, hvor vi kun har en butik mv. Bag om Aarhus Mæglerne; brandet, strategi, logo, adskillelse fra kædebutikker er der brugt mange timer. Grunden til denne serie er at besvare nogle af de spørgsmål, vi møder blandt vores kunder.

Går du med overvejelserne om at sælge selv eller anvende en ejendomsmægler? Vi giver dig 5 gode grunde til at bruge en ejendomsmægler.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail