Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVORDAN VI FIK DEN FØRSTE BOLIG TIL SALG?

Når man starter op som selvstændig og en uafhængig ejendomsmægler i en meget konkurrencepræget branche, er det altid svært at få det trumfet igennem blandt de mange konkurrenter, at en sælger skal vælge os til at sælge sin bolig. Tryk på play herunder og få historien.

Som videoen fortæller, så var det kolde dage, hårdt arbejde og en masse hjælp af familie, venner og netværk. Vi gik rundt med flyers i hele Aarhus området. Vi er meget taknemmelige for den hjælp, vi fik i vores tidlige opstart midt i januars kolde dage. Successen kom fra start. Telefonerne ringede allerede ugen efter. Emil fik den første vurdering. Efter lidt diskussion kom dog både Emil og Morten frem til, at den første vurdering var ude i Beder på Skeltoften.

Det var et hus, vi overtog fra anden mægler, og huset blev solgt inden for kort tid. Det blev en kæmpe succeshistorie for os og en vigtig start som ny uafhængig ejendomsmægler.

Se afsnit 9: Hvad har været den største udfordring?

Går du med overvejelser om at sælge selv eller at bruge en ejendomsmægler – vi giver 5 gode grunde til ikke at sælge selv.

Baggrund for Aarhus Mæglerne Fortæller

Det er en serie, som ønsker at informere folk om Aarhus Mæglerne. Hvad vi står for, hvem vi er, hvor vi har skaber Aarhus Mæglerne mv. Vi ønsker at besvare nogle af de mange spørgsmål, vi møder blandet boligejere eller interesserede. F.eks. hvorfor vi kun har én butik eller hvordan vi startede Aarhus Mæglerne dengang for ca. 4 år siden.

SKAL JEG SÆTTE MIN EJENDOM TIL SALG I 2018?

Leger du med tanken om at sætte til salg i 2018? 2018 er et godt år for boligsælgere. Morten Eriksen giver 4 grunde til at sætte til salg i 2018.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail