Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVORDAN VI FIK DEN FØRSTE BOLIG TIL SALG?

Når man starter op som selvstændig og en uafhængig ejendomsmægler i en meget konkurrencepræget branche, er det altid svært at få det trumfet igennem blandt de mange konkurrenter, at en sælger skal vælge os til at sælge sin bolig. Tryk på play herunder og få historien.

Som videoen fortæller, så var det kolde dage, hårdt arbejde og en masse hjælp af familie, venner og netværk. Vi gik rundt med flyers i hele Aarhus området. Vi er meget taknemmelige for den hjælp, vi fik i vores tidlige opstart midt i januars kolde dage. Successen kom fra start. Telefonerne ringede allerede ugen efter. Emil fik den første vurdering. Efter lidt diskussion kom dog både Emil og Morten frem til, at den første vurdering var ude i Beder på Skeltoften.

Det var et hus, vi overtog fra anden mægler, og huset blev solgt inden for kort tid. Det blev en kæmpe succeshistorie for os og en vigtig start som ny uafhængig ejendomsmægler.

Se afsnit 9: Hvad har været den største udfordring?

Går du med overvejelser om at sælge selv eller at bruge en ejendomsmægler – vi giver 5 gode grunde til ikke at sælge selv.

Baggrund for Aarhus Mæglerne Fortæller

Det er en serie, som ønsker at informere folk om Aarhus Mæglerne. Hvad vi står for, hvem vi er, hvor vi har skaber Aarhus Mæglerne mv. Vi ønsker at besvare nogle af de mange spørgsmål, vi møder blandet boligejere eller interesserede. F.eks. hvorfor vi kun har én butik eller hvordan vi startede Aarhus Mæglerne dengang for ca. 4 år siden.

SKAL JEG SÆTTE MIN EJENDOM TIL SALG I 2018?

Leger du med tanken om at sætte til salg i 2018? 2018 er et godt år for boligsælgere. Morten Eriksen giver 4 grunde til at sætte til salg i 2018.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail