Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVAD HAR VÆRET DEN STØRSTE UDFORDRING?

I afsnit 9 kan du høre om nogle af de største udfordringer, som Emil og Morten har stået overfor, siden de startede Aarhus Mæglerne i 2014

Her mener de, at det helt klart var i starten, at de stødte på de største udfordringer. Når man er en ny spiller på markedet, er den største udfordring at få ejendomme til salg på markedet – at vise, at man kan præstere. Vi kunne snakke nok så meget om, hvordan vi havde præsteret i tidligere jobs. Det krævede en kæmpe tillid fra de første sælgere om at vi kunne sælge deres bolig.

Udfordringen for dem var bl.a. at opretholde det momentum og den kadence, som de kom på markedet med – især da konkurrenter begyndte at indse, at Aarhus Mæglerne ville være en spiller på markedet. Vi arbejder hårdt for at sælge de boliger, vi har til salg, højne vores motivation og forny os i en konkurrencepræget branche.

I slutningen af 2017 kunne Emil og Morten se, at det benhårde arbejde har givet pote, og de har nu en god plads på markedet.

Se afsnit 10: Hvordan Aarhus Mæglerne adskiller sig fra andre mæglere?

Kom med bag om Aarhus Mæglerne

Få et indblik og viden om ejendomsmæglerfirmaet Aarhus Mæglerne. Vores brand, logo, strategi og adskillelse fra kædebutikker er der lagt meget tid bag for at skabe en ejendomsmæglerfirma, som følger kundens behov. Vi startede for ca. 4 år siden. Vi vil gerne vise folk i og omkring Aarhus, hvem vi er, og hvorfor vi kan sælge boliger. Vi møder mange spørgsmål omkring vores firma. Derfor har vi skabt en serie på 10+ afsnit for at besvare nogle af dem. Vi håber, at du får et godt indblik i, hvem Aarhus Mæglerne er.

SKAL JEG SÆTTE TIL SALG I 2018?

Du leger måske med tanken om at sætte til salg i 2018. Flere faktorer viser nemlig, at 2018 er et godt år for boligsælgere. Morten Eriksen giver sine grunde til, hvorfor en boligejer skal sætte til salg i 2018, hvis du går med de overvejelser.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail