Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

BYEN NYE: UDGRAVNINGER ER FÆRDIGE

Moesgaard Museum er nu færdig med deres udgravninger i Nye. Der er fundet spor fra Jernalderen samt længere tilbage til den sene istid, altså ca. år 10.000 før Kristus. For Tækker Group er det meget interessant, at der har boet mennesker i Nye. Byen Nye får dermed en helt ny betydning. Vil du videre mere om Moesgaard Museums fund i Nye, kan du læse mere på Nye.dk.

Efter udgravningerne gik i gang rykkede Tækker Group projektet. Nu når udgravningerne er færdige, kører alt planmæssigt. Byggestart starter stadig til august.

Solsikkevænget får nyt udseende

Efter ønske fra arkitekt og potentielle kunder vil Solsikkevængets boliger ændre udseende. Der er tale om ændringer på facader og taghældning samt udearealer og oplevelsen imellem boligerne.
Størrelse og indretningen af boligerne på Solsikkevænget vil næsten ikke ændre sig. Tækker Group har ikke endeligt materiale på ændringerne endnu, men der bliver arbejdet på et facadetryk i beton, hvid og træ.
Vi holder dig opdateret, når vi har mere materiale på ændringerne.

Hvad er Nye?

Nye er en bydel nord for Aarhus. Det er et skønt område med en unik beliggenhed. Nye er tænkt som en grøn by ca. 12-13 km nord for Aarhus med samme postnummer som Aarhus N, 8200. Byen tilbyder det samme som en almindelig forstad og meget mere. Der vil være et væld af muligheder og faciliteter såsom foreningsliv, skole, indkøb, sportsklubber mv. Byen kommer til at tilbyde et bytorv til indkøb, delebilsordning, forsamlingslokale, legeplads og meget mere.

Der vil komme kommunale skoler, daginstitutioner samt privat vuggestue og børnehave. I byen vil finde beboer fra ung til gammel og et miks af lejere og ejere. Byen handler om fællesskab, sammenhold og om at give lidt mere end man får.

Letbanen får et stop i Nye, så du kan nemt komme til og fra Aarhus. Det vil ca. tage 25 min ind til Aarhus. Der er også en fantastisk cykelrute fra Nye til Aarhus på ca. 10,5 km.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail