Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

BYEN NYE: UDGRAVNINGER ER FÆRDIGE

Moesgaard Museum er nu færdig med deres udgravninger i Nye. Der er fundet spor fra Jernalderen samt længere tilbage til den sene istid, altså ca. år 10.000 før Kristus. For Tækker Group er det meget interessant, at der har boet mennesker i Nye. Byen Nye får dermed en helt ny betydning. Vil du videre mere om Moesgaard Museums fund i Nye, kan du læse mere på Nye.dk.

Efter udgravningerne gik i gang rykkede Tækker Group projektet. Nu når udgravningerne er færdige, kører alt planmæssigt. Byggestart starter stadig til august.

Solsikkevænget får nyt udseende

Efter ønske fra arkitekt og potentielle kunder vil Solsikkevængets boliger ændre udseende. Der er tale om ændringer på facader og taghældning samt udearealer og oplevelsen imellem boligerne.
Størrelse og indretningen af boligerne på Solsikkevænget vil næsten ikke ændre sig. Tækker Group har ikke endeligt materiale på ændringerne endnu, men der bliver arbejdet på et facadetryk i beton, hvid og træ.
Vi holder dig opdateret, når vi har mere materiale på ændringerne.

Hvad er Nye?

Nye er en bydel nord for Aarhus. Det er et skønt område med en unik beliggenhed. Nye er tænkt som en grøn by ca. 12-13 km nord for Aarhus med samme postnummer som Aarhus N, 8200. Byen tilbyder det samme som en almindelig forstad og meget mere. Der vil være et væld af muligheder og faciliteter såsom foreningsliv, skole, indkøb, sportsklubber mv. Byen kommer til at tilbyde et bytorv til indkøb, delebilsordning, forsamlingslokale, legeplads og meget mere.

Der vil komme kommunale skoler, daginstitutioner samt privat vuggestue og børnehave. I byen vil finde beboer fra ung til gammel og et miks af lejere og ejere. Byen handler om fællesskab, sammenhold og om at give lidt mere end man får.

Letbanen får et stop i Nye, så du kan nemt komme til og fra Aarhus. Det vil ca. tage 25 min ind til Aarhus. Der er også en fantastisk cykelrute fra Nye til Aarhus på ca. 10,5 km.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail