Vurdering af din lejlighed l Det skal du have klar inden l Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten hvad er et køberkartotek?

Hvilke dokumenter skal jeg bruge, hvis jeg vil sælge min lejlighed?

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få vurderet din lejlighed. Du har måske gået og istandsat den, tilføjet eller fjernet nogle ting, som du mener kunne have en betydning for værdien. Eller du ønsker at sælge, flytte i en anden lejlighed, noget større eller i et hus. Uanset årsag, så tilbyder vi hos Aarhus Mæglerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering ved salg af lejlighed.

Ved en vurdering af lejlighed eller salg af lejlighed ses der ikke den store forskel fra, når vi skal vurdere hus eller fritidshus. Der vurderes typisk ud fra faktorer som f.eks. beliggenhed, størrelse, stand, forbedringer, fejl og mangler.

Har lejligheden en altan? Er der trafikeret veje tæt på? Er der en kirke i nærheden? Hvordan er transport og indkøbsmulighederne? Dette kan være elementer, som mæglerne har med i sin vurdering af din lejlighed.

Hos Aarhus Mæglerne er vi lokale, og vi kender områderne i Aarhus Kommune. Derfor har vi en viden og erfaring som gør, at vi ud fra markedet og efterspørgslen i dit område, kan komme med en professionel vurdering af din bolig.

Beslutter du dig for at sælge din bolig gennem Aarhus Mæglerne, skal du underskrive en formidlingsaftale. En formidlingsaftale er den bindende aftale med den valgte ejendomsmægler. Den indeholder flere ting som salgsbudget og salgsprovenu.

Til salget af din lejlighed skal du finde følgende papirer frem.

Papirer til salg af lejlighed hos Aarhus Mæglerne:

  • Nyeste ejendomsskattebillet
  • Årsopgørelse over forbrugsafgifter
  • Ejerforeningsmateriale herunder årsregnskab, budget og seneste referat fra generalforsamling og evt. vedtægter
  • Fællesudgifter til ejerforening
  • Årsopgørelse fra kreditforening med kontrolkode
  • Private pantebreve/boliglån

Et godt førstehåndsindtryk er altid vigtigt, og vi oplever det specielt ved fremvisninger af boliger. Derfor kommer vi med gode råd og fif til, hvordan du kan skabe et godt førstehåndsindtryk, og til hvordan du eventuelt kan være med til at øge værdien af din bolig.

Hent gratis sælgertips

Læs også: Hvad indeholder en købsaftale?

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side