Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

Mit boligsalg hos Aarhus Mæglerne

Du har gået med overvejelser, om din bolig skal sættes til salg. Du har undersøgt markedet for potentielle ejendomsmæglere, og du er faldet for Aarhus Mæglernes energifyldte præsentation, sælger-gen, de er uden lige lokale uden kædeforretninger og et pondus, som siger spar fem, når du skal sælge din bolig.

Hvis du vælger Aarhus Mæglernes lokale kendskab, energifyldte tilstedeværelse og pondus hele vejen igennem et salg, og faktummet af at vi ikke er en del af en ejendomsmæglerkæde, så får du et ejendomsmæglerteam, der sætter et benhårdt salgsarbejde i gang for at sælge din bolig.

Men hvad sker der ved en besigtigelse?

Vi kommer ud til dig, når det passer dig. Vi kommer for at se boligen, lære dig at kende, opbygge en god mægler og sælgerkemi. Vi vil præsentere, hvem Aarhus Mæglerne er, og hvad vi gør for dig ved salg af din bolig.

Aarhus Mæglernes vurdering af din bolig:

Hav dine lån i bank og realkreditinstitut klar inden besigtigelsen, men ikke et krav

Ved besigtigelsen taler vi med dig om, hvad du forventer af boligens værdi og salget. Se her, hvilke spørgsmål, du vil møde ved et vurderingsmøde med os. Ud fra de oplysninger vi får fra dig, indhenter vi også selv flere oplysninger:

  • Ejendomsskat
  • Servitutter
  • Tingbog
  • Lokalplaner

Ud fra de indsamlede oplysninger udarbejder vi en kontantpris til dig på din bolig, som kommer i salgsopstilling og diverse annoncer, du vil have boligen med i.

Vi vil tage et nyt møde med dig omkring fastsættelse af pris og salgsbudgetter. Når vi er blevet enige om boligprisen, indgår vi i en formidlingsaftale. En formidlingsaftale er en aftale om, at Aarhus Mæglerne udbyder boligen til salg for dig. Du kan til enhver tid trække dit ønske om at sælge tilbage.

EN FORMIDLINGSAFTALE VED AARHUS MÆGLERNE INDEBÆRER:

  • Boligens kontantpris, forventet salg af boligen
  • Varighed for formidlingsaftalen
  • Vederlag og betaling for salg af bolig
  • Rådgivning om bygningsgennemgang under huseftersynsordning
  • Energimærkning af boligen

Læs her hvordan vi vil sælge din bolig

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail