Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

FORÆLDREKØB AF DØDSBO

Efter 2 måneders boligsøgning fandt køber endelig den perfekte lejlighed til forældrekøb. Lejligheden havde placering på Bülowsgade 46 i det populære Frederiksbjerg-område i Aarhus C.

Med kort afstand til Aarhus Hovedbanegård, busser og Bruuns Galleri er dette en meget attraktiv beliggenhed for specielt unge mennesker. Dette kom især til udtryk, da boligen blev solgt på kun 5 dage!

Ejerlejligheden var et dødsbo fra 1890 med en ombygning i 1991. Den fremstod lys og rummelig. Derudover var der en fantastik udsigt til smukke Aarhus.

Lejligheden havde en god planløsning, fordelt ud på boligarealets 40 m2, som indeholdt:

  • Værelse
  • Bad
  • Walk-in
  • Køkken-alrum

Både køber og sælger fortæller nærmere om deres oplevelse med Aarhus Mæglerne – og vi elsker jo tilfredse kunder!

Køber

Hvad var grunden til at lede efter lejlighed i Aarhus?
Vi havde behov for en studielejlighed til vores søn.

Hvorfor valgte i forældrekøb i stedet for at finde en lejelejlighed?
Det var svært/umuligt at finde en lejelejlighed til fornuftig pris og kvalitet.

Havde i set mange lejligheder, inden i købte Bülowsgade 46?
Vi havde set cirka 7 lejligheder, inden vi fandt Bülowsgade 46.

Hvordan var ejendomsmæglernes indsats i jeres købsproces?
Vi fik en fremvisning af lejligheden og havde en kort samtale, inden vi afgav et bud. Det  blev heldigvis accepteret af sælger.


Sælger 

Hvorfor valgte du Aarhus Mæglerne?
Vi valgte Aarhus Mæglerne, fordi de er frie og selvejende. De er ikke med i en kæde ejet af realkreditinstitut/bank. De har et rimeligt salær, og så er de ”vakse ved havelågen”.

Hvordan var Aarhus Mæglernes indsats i dit salgsforløb?
De arbejdede hurtigt og omhyggeligt. Lejligheden var på nettet i løbet af 2 dage, og der blev fulgt op på henvendelser hurtigt og effektivt.

Sælgerfif: Aarhus Mæglerne er stort set den eneste større selvstændige ejendomsmægler i Aarhus. Brug dem, og fortæl mægleren, at han ikke skal lægge 100.000 kr. oveni sin vurdering for at få ejendommen ind i butikken. Uddyb til en realistisk pris første gang, så der kommer aktivitet om ejendommen.

Vil du vide mere om Aarhus Mæglerne og se teamet bag, så følg med her.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail