Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

FORÆLDREKØB AF DØDSBO

Efter 2 måneders boligsøgning fandt køber endelig den perfekte lejlighed til forældrekøb. Lejligheden havde placering på Bülowsgade 46 i det populære Frederiksbjerg-område i Aarhus C.

Med kort afstand til Aarhus Hovedbanegård, busser og Bruuns Galleri er dette en meget attraktiv beliggenhed for specielt unge mennesker. Dette kom især til udtryk, da boligen blev solgt på kun 5 dage!

Ejerlejligheden var et dødsbo fra 1890 med en ombygning i 1991. Den fremstod lys og rummelig. Derudover var der en fantastik udsigt til smukke Aarhus.

Lejligheden havde en god planløsning, fordelt ud på boligarealets 40 m2, som indeholdt:

  • Værelse
  • Bad
  • Walk-in
  • Køkken-alrum

Både køber og sælger fortæller nærmere om deres oplevelse med Aarhus Mæglerne – og vi elsker jo tilfredse kunder!

Køber

Hvad var grunden til at lede efter lejlighed i Aarhus?
Vi havde behov for en studielejlighed til vores søn.

Hvorfor valgte i forældrekøb i stedet for at finde en lejelejlighed?
Det var svært/umuligt at finde en lejelejlighed til fornuftig pris og kvalitet.

Havde i set mange lejligheder, inden i købte Bülowsgade 46?
Vi havde set cirka 7 lejligheder, inden vi fandt Bülowsgade 46.

Hvordan var ejendomsmæglernes indsats i jeres købsproces?
Vi fik en fremvisning af lejligheden og havde en kort samtale, inden vi afgav et bud. Det  blev heldigvis accepteret af sælger.


Sælger 

Hvorfor valgte du Aarhus Mæglerne?
Vi valgte Aarhus Mæglerne, fordi de er frie og selvejende. De er ikke med i en kæde ejet af realkreditinstitut/bank. De har et rimeligt salær, og så er de ”vakse ved havelågen”.

Hvordan var Aarhus Mæglernes indsats i dit salgsforløb?
De arbejdede hurtigt og omhyggeligt. Lejligheden var på nettet i løbet af 2 dage, og der blev fulgt op på henvendelser hurtigt og effektivt.

Sælgerfif: Aarhus Mæglerne er stort set den eneste større selvstændige ejendomsmægler i Aarhus. Brug dem, og fortæl mægleren, at han ikke skal lægge 100.000 kr. oveni sin vurdering for at få ejendommen ind i butikken. Uddyb til en realistisk pris første gang, så der kommer aktivitet om ejendommen.

Vil du vide mere om Aarhus Mæglerne og se teamet bag, så følg med her.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail