Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

FORDELENE VED ET FORHÅNDSGODKENDT LÅN

Det er nok ikke det mest spændende ved din boligsøgning men at finde og forhandle sig til det rigtige boliglån kan gøre en stor forskel for, at du kan finde din drømmebolig, samt at undgå en forelskelse i en drømmebolig, som desværre ikke passer med økonomien.

Vi guider dig igennem fordelen ved at have et forhåndsgodkendt boliglån tidligt i din boligsøgning.

Skal jeg begynde med at søge efter boliglån eller bolig først?
Spørgsmålet er egentlig ikke det mest komplicerede. Det korrekte spørgsmål du skal spørge dig selv er: Hvor forberedt vil jeg være?

Der er egentlig intet, som stopper dig i at søge en masse boliger først eller at gøre begge dele samtidig, men der er mange fordele i at søge, forberede og bruge et boliglån, før du faktisk skal til din første fremvisning.

Bevæbne dig selv med forhåndsgodkendelse
At få en bank til at forhåndsgodkende dit boliglån betyder, at du vil have mulighed for at låne de penge, du har brug for baseret på nuværende privatøkonomi. Næsten alle banker, realkreditinstitutter og ejendomsmæglere vil være enige i, at du burde sikre et forhåndsgodkendt lån, før du giver noget som helst bud på en bolig.

Ved en forhåndsgodkendelse bliver du vurderet ud fra indkomst, årsopgørelse, andre lån og din adfærd som kunde.

Forhåndsgodkendte fordele:

 1. Shop med tillid
  Når du ved, hvor meget du må låne af banken, kan det hjælpe dig søge efter boliger i den prisklasse og hurtigt give et bud, når du finder drømmeboligen. Det er egentlig meget behjælpeligt, når man vil sikre sig drømmeboligen i et stramt boligmarked.
 2. Sæt en grænse og kend din grænse
  At kende din købsgrænse kan også sikre dig, så du ikke forpligter dig ud over din lånemuligheder.
 3. Magten til at prutte om prisen
  Ved at kende dine lånemuligheder kan du også snakke pris med mægleren.
 4. Få mindre stress
  At søge efter bolig, give bud og til sidst at købe en bolig er stresfyldt. Ved at have alle de finansielle forberedelse færdiggjort inden, så kan du fuldt ud fokusere på at finde drømmeboligen istedet for at arbejde mellem det og at sikre boliglån på samme tid. For lad os se det i øjnene, alle de lånemuligheder og tal kan gøre selv den mest logisk tænkende forvirret.

Konklusion

Som køber er boligmarkedet et meget konkurrende marked, ikke kun for ejendomsmæglere, men også for boligkøbere. At have en forhåndgodkendelse, før du begynder at søge efter bolig, kan hjælpe dig med at komme foran i køen. Dernæst er det en god idé at skrive sig op i køberkartoteker blandt ejendomsmæglere – skriv dig op i vores køberkartotek her.

Ønsker du at få en snak med en bank om dit fremtidige boligkøb, så indsend dine oplysninger nederst på siden her under ‘Kontakt os’. Sæt denne tekst ind i beskeden “jeg vil gerne kontaktes af Djurslands Bank vedr. mit boligkøb” sammen med dine kontaktoplysninger. Vi giver dem videre til banken og hjælper dig videre.

 • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail