Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

Forrygende april måned og god start på maj

Aarhus Mæglerne sælger en vis del ud af bukserne

Fart over feltet betegner vores april måned. Mange skønne boliger og mange købelystne boligkøbere. Vi ramte 17 salg i april måned, hvilket gav smil på alles læber på kontoret. Som citatet antyder, så sælger vi absolut en vis del ud af bukserne.
Boligtyperne spændte alt fra lejlighed til villa og rækkehus, og geografisk er vi både inde i Aarhus C og længere ude i Aarhus kommune. Ikke for at prale, men så alligevel lidt viser billederne herunder, hvor hurtigt det gik for nogle af vores sælgere. Salgstiderne kan kun gøre en sælger glad.

Vores statistikker taler vist for sig selv:

  • 17 solgte boliger i april 2019
  • Blandt de 10 mest sælgende mæglerbutikker i Aarhus Kommune
  • Gennemsnitlig salgstid på 69 dage

*Boligsiden.dk de seneste 365 dage pr. 6/5-2019

Ikke for at prale, men som billederne viser, gik det stærkt i april måned. Her er det boliger solgt i Tranbjerg og Mårslet.

FORTSÆTTER DET MON?

Svaret er ganske enkelt ja. Maj måned tegner sig allerede til at blive en skøn måned hos os. Kalenderne bliver hurtigt booket her i maj måned, så vi regner stærkt med, at maj måned bliver endnu en succes. Derudover er der ansat ny ejendomsmægler pr. 1. maj. Thomas Lignell er ejendomsmægler med 17 års erfaring branchen. Det tegner sig til at blive et rigtig godt samarbejde.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail