Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

Forrygende april måned og god start på maj

Aarhus Mæglerne sælger en vis del ud af bukserne

Fart over feltet betegner vores april måned. Mange skønne boliger og mange købelystne boligkøbere. Vi ramte 17 salg i april måned, hvilket gav smil på alles læber på kontoret. Som citatet antyder, så sælger vi absolut en vis del ud af bukserne.
Boligtyperne spændte alt fra lejlighed til villa og rækkehus, og geografisk er vi både inde i Aarhus C og længere ude i Aarhus kommune. Ikke for at prale, men så alligevel lidt viser billederne herunder, hvor hurtigt det gik for nogle af vores sælgere. Salgstiderne kan kun gøre en sælger glad.

Vores statistikker taler vist for sig selv:

  • 17 solgte boliger i april 2019
  • Blandt de 10 mest sælgende mæglerbutikker i Aarhus Kommune
  • Gennemsnitlig salgstid på 69 dage

*Boligsiden.dk de seneste 365 dage pr. 6/5-2019

Ikke for at prale, men som billederne viser, gik det stærkt i april måned. Her er det boliger solgt i Tranbjerg og Mårslet.

FORTSÆTTER DET MON?

Svaret er ganske enkelt ja. Maj måned tegner sig allerede til at blive en skøn måned hos os. Kalenderne bliver hurtigt booket her i maj måned, så vi regner stærkt med, at maj måned bliver endnu en succes. Derudover er der ansat ny ejendomsmægler pr. 1. maj. Thomas Lignell er ejendomsmægler med 17 års erfaring branchen. Det tegner sig til at blive et rigtig godt samarbejde.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail