Forrygende april måned og god start på maj - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten Aarhus Mæglerne Team 2019

Forrygende april måned og god start på maj

Aarhus Mæglerne sælger en vis del ud af bukserne

Fart over feltet betegner vores april måned. Mange skønne boliger og mange købelystne boligkøbere. Vi ramte 17 salg i april måned, hvilket gav smil på alles læber på kontoret. Som citatet antyder, så sælger vi absolut en vis del ud af bukserne.
Boligtyperne spændte alt fra lejlighed til villa og rækkehus, og geografisk er vi både inde i Aarhus C og længere ude i Aarhus kommune. Ikke for at prale, men så alligevel lidt viser billederne herunder, hvor hurtigt det gik for nogle af vores sælgere. Salgstiderne kan kun gøre en sælger glad.

Vores statistikker taler vist for sig selv:

  • 17 solgte boliger i april 2019
  • Blandt de 10 mest sælgende mæglerbutikker i Aarhus Kommune
  • Gennemsnitlig salgstid på 69 dage

*Boligsiden.dk de seneste 365 dage pr. 6/5-2019

Ikke for at prale, men som billederne viser, gik det stærkt i april måned. Her er det boliger solgt i Tranbjerg og Mårslet.

Fortsætter det mon?

Svaret er ganske enkelt ja. Maj måned tegner sig allerede til at blive en skøn måned hos os. Kalenderne bliver hurtigt booket her i maj måned, så vi regner stærkt med, at maj måned bliver endnu en succes. Derudover er der ansat ny ejendomsmægler pr. 1. maj. Thomas Lignell er ejendomsmægler med 17 års erfaring branchen. Det tegner sig til at blive et rigtig godt samarbejde.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side