Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

FRA LEJE TIL EJE – KØBER MERE PLADS I SKØDSTRUP

Hvorfor skulle i købe hus?

Vi ønskede mere plads, og muligheden for at stifte familie. Herudover ville vi gerne binde vores økonomi i noget mere fremtidssikret.

Hvordan faldt valget på Skødstrup. Var det området, beliggenhed eller hus?

Vi har længe kigget omkring Århus, og primært i Århus N, da vores familier er fra hhv. Risskov og Lystrup. For os havde Skødstrup mange ting at byde på, såsom gode indkøbsmuligheder, tæt på vand, tæt på arbejde. Herudover var der mulighed for at få lidt flere kvm. for pengene, kontra Lystrup/Risskov. Generelt er det et dejligt miljø i Skødstrup. Læs mere om byen Skødstrup her. 

Nogle ting i glædede jer til ved at gå fra lejlighed til hus?

At have sit eget sted, hvor man kan udfolde sin kreative side. Et huskøb er efter vores mening en livsvarig proces, hvor man løbende optimerer omgivelserne og rammerne for at have de bedst mulige forhold for at nyde hverdagen. Bare det at have investeret sine penge i noget man er glad for, og at alle de ting man laver om, har positiv indflydelse på investeringen, forhåbentligt ?

Har i nogle gode råd til andre købere?

1. Lav liste over hvad drømmehuset indeholder
Når man er på fremvisning, kan man checke af, om huset indeholder disse ting. Vores liste var eksempelvis

  • Børneafdeling væk fra soveværelse (hvor de kan være i fred, og holde fest når de bliver teenagere)
  • Mulighed for multiroom/aktivitetsrum
  • Udestue
  • Garage m. indendørsparkering
  • Værksted
  • Drivhus
  • Veletableret have

2. En fordel at kende markedet
Vi var ude at se 10+ huse, før vi købte. Vi tror, at det kan være en fordel at kende markedet. Vi kender også til flere, der har købt det første hus, de har set. Flere af husene, vi så på, havde charme, og flere kunne vi “stille os tilfreds med”. Dog var vi slet ikke i tvivl, da vi fandt HUSET, hvor der var fuldt hus i ovenstående checkliste, og vi følte os hjemme allerede ved første øjekast.

3. At kigge på hus kan være uoverskueligt, da markedet er stort
Dette købertip er muligvis lidt uhensigtsmæssig reklame, men for os gjorde det en forskel at bruge Boliga og deres kortsøgningsfunktion.

Som bruger af siden kan du få en kortvisning af boliger i et givent område med effektiv filterfunktion (Villa, kvm-størrelse, antal værelser, kostpris). Herefter kan du starte fra en ende af med at fjerne boliger på kortet, man ikke er interesseret i. Derved kan du løbende indskrænke søgefeltet, og sikre at du har taget stilling til alle husene i de ønskede områder.

Herudover kan du nemt danne dig et overblik over nye tilkomne huse på markedet. Det var for os en tryghed, at vi var sikre på, at der ikke lå et andet lækkert hus lige nede om hjørnet, og at vi havde kigget på alt relevant, før vi bestemte os.

4. Brug en mægler du føler dig tryg ved
Hvis du ikke bryder dig om personen, der fremviser, kan det anbefales at få en ny fremvisning med en anden mægler – også indenfor samme virksomhed. Vi oplevede flere ejendomsmæglere, som ikke gav os en positiv oplevelse af huset, selvom rammerne måske var til det. Det skal dog siges, at vi har været rigtigt tilfredse med vores service fra Aarhus Mæglerne.

Vil du vide mere om Aarhus Mæglerne og se teamet bag, så følg med her.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail