Gennemrenoveret New Yorker lejlighed - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten Sølystgade lejlighed

Gennemrenoveret New Yorker lejlighed

Adresse: Sølystgade 55. st.

Flyt ind i en lejlighed med en atmosfære, som siger New York. Hele lejligheden blev gennemrenoveret i 2009. Her blev al el, vvs, vinduer skiftet, og gulvvarme blev installeret i hele lejligheden.

Se Sølystgade 55 her.

ØGADERNE

Området hedder øgaderne, hvor du får rigtig mange skønne gader, grønne områder, cafeer, butikker, specialforretninger mm. Nyd en is om sommeren fra Paradis is. Tag på vinbar sen eftermiddag eller aften. Hent morgenbrød ved bageren. Der er mange fordele ved at bo i øgaderne.

Sølystgade have
Sølystgade

NEW YORKER VÆG

New Yorker væg i lejligheden giver en fed atmosfære i rummet. Som det første når du træder ind i lejligheden, møder du en New Yorker væg. Inkorporeret i en murstensvæg giver det ufærdige finish et råt look i lejligheden. Der er tænkt træ og betongulv i hele lejligheden.

Sølystgade- New Yorker
Sølystgade New Yorker væg

KØKKEN

Et trendy køkken i træ. Læg mærke til, at lågerne er lavet i stål med en læderrem som håndtag. Der er påsat klinker i mønster. Vi synes, at køkkenet har mange fede detaljer.

Sølystgade Køkken

RUSTIK VÆG

Hele lejligheden emmer af rustik atmosfære. Er du til rå murstensvæg kombineret med hvide vægge og betongulv, så er Sølystgade 55 lige lejligheden for dig. Lejligheden ligger i stuen, men du får altså den skønneste lejlighed med udgang til skøn have i Aarhus C.

Har du forelsket dig i lejligheden, så book en fremvisning allerede idag på 70 70 79 61. Se flere billeder og bestil salgsopstilling.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side