Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

GODE RÅD TIL UDVENDIGE BOLIGFORBEDRINGER

Den udvendige del af huset er naturligvis det første, potentielle købere ser. Da førstehåndsindtrykket kan være altafgørende, er det vigtigt, at det ser ordentligt ud.

Så derfor er det væsentligt at vedligeholde huset udvendigt, såvel som det er indvendigt og optimere med nyt for at få en eventuel stigning af boligens værdi.

Potentielle boligkøbere har også læst tilstandsrapporten. De ved, hvilke fejl og mangler der er. Derfor rådes der til at få ordnet eventuelle K2 og K3-fejl. F.eks. hvis der står skrevet, at boligen har gamle vinduer, så er det noget, som køber vil lægge meget mærke til. Er du i tvivl om betydningen K3, K2, K1 i en tilstandsrapport? Så har vi lavet en lille tekst om det.

Mange gange kan man blive inspireret af andre boliger, så tag endelig et kig på de omkringliggende boliger som er til salg i nærheden af dig, og se hvordan deres bolig ser ud udvendigt.

IØJNEFALDENDE TING FOR KØBER, SOM DU KAN FORBEDRE:

 • Vinduer: Enten male dem, hvis det trænger, eller skift dem/det i værste tilfælde. Hvis der er punkterede termoruder, så udskift ruden.
 • Puds soklen, så den fremstår ny.
 • Rens fliserne, så de ser fine og nye ud.
 • Dørklokken skal meget gerne fungere uden problemer.
 • Sørg for, at udendørs belysning virker optimalt.
 • Mal eller behandl træværk som stakit eller terrassen.
 • Postkassen må gerne se ordentligt ud, så den hverken er rusten eller ødelagt.

Mange unge børnefamilier flytter i hus fra lejlighed, så de er specielt interesseret i at få en dejlig have. Derfor vil de sætte pris på en have, som er vedligeholdt og som ser indbydende ud.

HER ER DER NOGLE GODE RÅD TIL NOGLE GRØNNE FORBEDRINGER:

 • Slå gerne græsset, og giv det eventuelt noget gødning. Hvis der er behov for det, kan du også med fordel så mere græs, så det ser friskt og fyldigt ud.
 • Fjern ukrudt fra bedene. Gerne imellem fliserne. Brug gerne noget sand, og fej det ned imellem fliserne.
 • Klip hækken og træerne til. Sørg for at hækken har en tilpas højde, og klip ikke for meget af træerne, men blot en studsning.

Hos Aarhus Mæglerne vil vi hellere end gerne hjælpe dig og svare på eventuelle spørgsmål. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgvurdering, hvor vi også kommer med gode råd og vejledning til, hvordan du kan optimere din bolig.

 • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail