Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

ENERGIMÆRKE: MINDRE BETYDNING FOR FOLK

Ja, det har det, og der er faktisk flere grunde til, at folk ikke har energimærke som en høj prioritet.

HVAD VISER ENERGIMÆRKET?

Et energimærke viser boligens energimæssige tilstand ud fra:

  • En samlet vurdering af boligens tilstand på en skala fra A-G
  • Forslag til energiforbedringer, som kan betale sig at gøre

Et energimærke er en vurdering af boligens energimæssige tilstand, og hvordan den kan forbedres. Når en bolig skal sælges, er det lovpligtigt at have et energimærke af boligen. Et energimærke er rangeret fra A-G. A er lavt energiniveau, og G er et højt energiniveau.

HVORFOR HAR ENERGIMÆRKET SÅ FÅET MINDRE BETYDNING?

Det er der flere årsager til. Folk ønsker enten at rive huset ned eller selv forbedre energiniveauet ved f.eks. at isolere, udskifte varmekilde eller andre tiltag til forbedring af energiforbruget.

Derudover er prisen på boligen nok også en af de primære grunde til, hvorfor energiforbrug ikke har så meget betydning for boligkøbere.
En bolig med et lavt energiforbrug er ofte også lig med en højere kontantpris, hvoraf det modsatte ofte sker for en bolig med højere energiforbrug. Man skal så vurdere, om det kan betale sig at energirenovere en bolig i stedet for at købe en bolig med energimærke A til en højere kontantpris.

Skal du sælge din bolig? Så tjek listen her og læs hvordan du gør din bolig klar til salg. Der er nemlig flere ting, du kan forbedre i dit hjem og derfor øge salget på boligen. Skal du sætte din bolig til salg, så bestil en salgsvurdering her. Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 79 61.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail