Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er.

En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Aarhus Mæglerne er en uafhængig ejendomsmæglerbutik. Vi er ikke ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Vi er heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere. Vi er én butik, placeret i Aarhus C, hvorfra vi kører ud på vurderinger, fremvisninger og køberrådgivningsmøder i hverdagen.

Det er en fordel for dig. Vi er én butik med en klar gennemsigtighed overfor vores kunder. Vi rådgiver frit og uvildigt vores kunder i salgs- og købsprocessen, så du vil ikke føle dig påduttet til at have møder med en bank, realkreditinstitut osv.

Vores gennemsigtighed ligger i, at vi vil rådgive dig om din salgs- og købsproces uden at have henvisninger hængende over vores hoveder.

For dig betyder det, at du kan vælge lige netop dén bank, det realkreditinstitut eller den rådgiver, du føler dig mest tryg ved. Vi arbejder ud fra at give dig tillid og tryghed igennem hele processen.

Skal en uafhængig ejendomsmægler sælge dit hus? Så vil vi meget gerne tage et møde med dig og snakke om dine salgsmuligheder.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

Boligtrends 2019: De hotteste tendenser lige nu

Skal du sælge din bolig, har du lige købt, eller trænger du blot til forandring i din boligindretning? Vi har samlet de hotteste boligtrends for 2019, så du kan få inspiration – uanset hvilken boligsituation, du er i. Når du indretter din bolig, er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas. Det er ikke dine gæster, der skal diktere, hvordan dit hjem skal indrettes –

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail