Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er.

En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Aarhus Mæglerne er en uafhængig ejendomsmæglerbutik. Vi er ikke ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Vi er heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere. Vi er én butik, placeret i Aarhus C, hvorfra vi kører ud på vurderinger, fremvisninger og køberrådgivningsmøder i hverdagen.

Det er en fordel for dig. Vi er én butik med en klar gennemsigtighed overfor vores kunder. Vi rådgiver frit og uvildigt vores kunder i salgs- og købsprocessen, så du vil ikke føle dig påduttet til at have møder med en bank, realkreditinstitut osv.

Vores gennemsigtighed ligger i, at vi vil rådgive dig om din salgs- og købsproces uden at have henvisninger hængende over vores hoveder.

For dig betyder det, at du kan vælge lige netop dén bank, det realkreditinstitut eller den rådgiver, du føler dig mest tryg ved. Vi arbejder ud fra at give dig tillid og tryghed igennem hele processen.

Skal en uafhængig ejendomsmægler sælge dit hus? Så vil vi meget gerne tage et møde med dig og snakke om dine salgsmuligheder.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail