Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVAD ER ET KØBERKARTOTEK?

Et køberkartotek er et værktøj som indeholder boligønsker- og behov for dig, som er på jagt efter drømmeboligen. Her opretter du dig med dine ønsker ift. størrelse, pris, beliggenhed osv.
Med disse kriterier kan vi gøre dine drømme til virkelighed. 

Som boligkøber gennemgår man et af livets store beslutninger, men med god råd og vejledning fra vores lokale mæglere gør vi det nemmere for dig. I kartoteket kan du nemlig give os et skræddersyet billede af, hvad du ønsker, og vi kan dermed komme med et spot on match til dig!

Det betyder, at så snart der kommer en bolig til salg, som matcher dine ønsker, vil du automatisk få besked. Dette gælder også, hvis nogle af boligerne bliver sat ned i pris, og dermed kommer til at passe på dine ønsker, så får du også besked.

Kort sagt: Læn dig tilbage, og lad os finde drømmeboligen til dig!

I videoen kan du høre indehaver og ejendomsmægler, Morten Eriksen, fortælle omkring vores køberkartotek.

HVORDAN KAN DET HJÆLPE DIG?

Ved en tilmelding til vores køberkartoteket får du mulighed for at se boliger før alle andre, og dermed hurtigere får fat i netop DIN drømmebolig! Vi finder en bolig, som passer til dine kriterier, da de er de vigtigste.

Oprettelsen kan også hjælpe dig, som ikke ønsker at navigere rundt på de adskillige boligsider, og som ønsker at gøre det nemt og simpelt at finde den helt rigtige bolig.

Fordele ved en oprettelse i vores køberkartotek:

  • Du slipper for at holde øje med adskillige boligsider
  • Du får besked, når vi har en bolig, som matcher dine boligønsker
  • Du kan se boliger før andre boligsøgende
  • Du får en bolig efter dine kriterier
  • Du får besked, hvis en bolig skifter vilkår
  • Du får lokale mæglere

Opret dig helt uforpligtende allerede i dag.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail