Hvad er et køberkartotek? Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten hvad er et køberkartotek?

Hvad er et køberkartotek? Hvorfor skal du skrives op?

Et køberkartotek er et helt konkret et værktøj, som alle ejendomsmæglere har oprettet hos sig. Her har boligkøbere mulighed for at skrive sig op med deres ønsker og behov f.eks. postnumre, boligtyper, størrelse og pris.

Det er et aktivt valg fra dig som kunde, at du er oprettet i de forskellige mæglers køberkartotek. Når ejendomsmægleren får ny bolig til salg, bliver din bolig sendt ud i køberkartoteket inden den sættes til salg eller lige når den er sat til salg. 

Indehaver og ejendomsmægler, Morten Eriksen, fortæller omkring vores køberkartotek, og hvordan det kan hjælpe dig.

Tip: En klar fordel er at være skrevet op hos flere ejendomsmæglers køberkartoteker, når du er aktivt boligsøgende. Derudover er det en god ide at sætte dine kriterier en smule op, da der ofte forhandles en smule med boliger inden.
Vores råd er at sætte din pris op med 100-200.000 kr., så du er sikker på at få de mest interessante boliger til salg fra ejendomsmæglerne.

Hvorfor skal du skrives op i forskellige køberkartoteker?

“Jeg følger jo boligmarkedet på diverse boligsider som boligsiden.dk – hvorfor skal jeg så skrive mig op hos mange ejendomsmæglere?” Det er gængs tankegang blandt boligkøbere.

Tankegangen hænger jo meget godt sammen med boliger, som kommer online og derfor rammer de boligsider, hvor boligkøberne holder øje, men fakta er bare, at mange ejendomsmæglere gør brug af deres køberkartoteker, inden boligen kommer online.

Boligsiden.dk rapporterede i 2019 om 11 procent af alle boligsalg i løbet af årets første 4 måneder var resultat af skuffesalg og dermed også ejendomsmæglers køberkartoteker. Under et normalt boligsalg vil en ejendomsmægler sende den pågældende bolig ud i sit køberkartotek, inden den er online for at ramme de kunder, som har de præcise boligønsker. Andre tidspunkter er boligen kun i ‘skuffen’ og testes i køberkartotek og de kunder, som ejendomsmæglerne har mødt på deres vej ved fremvisninger.

Du kan altså risikere at gå glip af flere interessante boliger ved ikke at være skrevet op i køberkartoteker. Det kan endda være din drømmebolig, som kun bliver markedsført i et køberkartotek. Ofte kan du være sikker på at de boliger, som markedsføres i skuffen ofte er de meget interessante boliger, som ofte vil blive solgt hurtigt, når de kommer online.

Kort sagt: Læn dig tilbage, og lad os finde drømmeboligen til dig!

Hvordan kan det hjælpe dig?

Fordele ved en oprettelse i vores køberkartotek:

  • Du slipper for at holde øje med adskillige boligsider
  • Du får besked, når vi har en bolig, som matcher dine boligønsker
  • Du kan se boliger før andre boligsøgende
  • Du får en bolig efter dine kriterier
  • Du får besked, hvis en bolig skifter vilkår
  • Du får lokale mæglere

Opret dig helt uforpligtende allerede i dag.

Tilmeld dig køberkartotek

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side