Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVAD ER MIN BOLIG VÆRD? FÅ 6 TIP HER

Selvom du ikke skal sælge din bolig lige nu, så er det altid godt at have fremtidsmæssige planer for din bolig. Hvad vil din bolig være værd om nogle år, og hvad kan du gøre for at bevare værdien, inden du sætter til salg. 

Tip 1: Småforbedringer af badeværelse = et stort afkast
Et ældre badeværelse trækker oftest ned i prisen grundet mange moderniseringer i andre boliger. Du kan vælge om det er en hel renovering af badeværelset eller småforbedringer, som kan få prisen til at stige.

F.eks. kan en ny håndvask og bordplade gøre meget på et badeværelse samt at modernisere badeværelseslåger.

Tip 2: Ældre elinstallationer trækker ned
En ældre bolig med et mindre antal stikkontakter ses som et minus, da mange boligkøbere ønsker mere fleksibilitet i boligen f.eks. i køkkenet. Tænk derfor over, hvordan du kan forbedre disse.

Tip 3: Krydr dit køkken = forøget værdi
Har du et ældre og brugt køkken kan du hente meget hjem, hvis du laver nogle småforbedringer. Det kan være nye køkkenlåger, udskifte slidt køkkenvask eller andet i rustfrit stål. Følg trenden, og åbn dit køkken op, så der kommer mere liv ind. Det er lige nu mere ‘in’ at have et samtalekøkken og mange boliger fra gammel tid har lukket køkken fra stuen. Her kan du øge værdien i din bolig ved at åbne op fra køkkenet til de andre rum i boligen.

Tip 4: Forskellige typer gulv
Forskellige typer gulv giver et trælst helhedsindtryk af boligen. De fleste købere ønsker mere ensartethed i boligen, så har køkkenet en type gulv og stuen en anden, så kan det virke forstyrrende for helhedsbilledet af boligen.

Tip 5: Mal, mal, mal
Igen her har ensartethed betydning – sidder du med en bolig af ældre dato, er der ofte forskelige farver, som er mere farverige end andre nyere boliger. Lyse neutrale farver er altid godt til boligen og giver et friskt helhedsbillede af boligen.

Tip 6: Gør haven indbydende
Har du en have, hvor ukrudt og græs har fået frit spil til at vokse eller hvor det meste ser vissent ud, så skal du nu genoverveje, hvordan du kan gøre haven mindre krævende for dig at vedligeholde, så den også altid ser pæn ud. En rodet og vissen have kan tynge på helhedsbilledet.

KONKLUSION

Der er forbedringer, som bevarer værdien og så er der forbedringer, som du tror forøger værdien af din bolig. Det er altid en god ide at se hvilke småforbedringer, der kan laves ved boligen. Det er både godt for dig, men også for et fremtidigt salg. For dig giver det følelsen af at have fået noget nyt og for fremtidigt salg kan det være ved fastsættelse af prisen. Små DIY projekter giver altid et friskt pust til boligen.

Går du alligevel med overvejelser om at sælge din bolig, så kan du nemt gøre din bolig klar til salg,

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail