Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

De vigtigste dokumenter ved salg af lejlighed

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få vurderet din lejlighed. Du har måske gået og istandsat den, tilføjet eller fjernet nogle ting, som du mener kunne have en betydning for værdien. Eller du ønsker at sælge, flytte i en anden lejlighed, noget større eller i et hus. Uanset årsag, så tilbyder vi hos Aarhus Mæglerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Ved en vurdering af lejlighed ses der ikke den store forskel fra, når vi skal vurdere hus eller fritidshus. Der vurderes typisk ud fra faktorer som f.eks. beliggenhed, størrelse, stand, forbedringer, fejl og mangler.

Har lejligheden en altan? Er der trafikeret veje tæt på? Er der en kirke i nærheden? Hvordan er transport og indkøbsmulighederne? Dette kan være elementer, som mæglerne har med i sin vurdering af din lejlighed.

Hos Aarhus Mæglerne er vi lokale, og vi kender områderne i Aarhus Kommune. Derfor har vi en viden og erfaring som gør, at vi ud fra markedet og efterspørgslen i dit område, kan komme med en professionel vurdering af din bolig.

Når én af vores mæglere kommer ud og vurderer din lejlighed, så er der en række papirer, som ville være en god idé at have klar. Det er ikke et krav, men det giver vores mæglere mulighed for at komme med en mere præcis vurdering.

PAPIRER TIL VURDERING AF LEJLIGHED HOS AARHUS MÆGLERNE:

  • Lånepapir

Ønsker du derimod at sælge din lejlighed, så ser det anderledes ud ift. papirer. Her er det nemlig et krav, at du har en række papirer til rådighed.

PAPIRER TIL SALG AF LEJLIGHED HOS AARHUS MÆGLERNE:

  • Nyeste ejendomsskattebillet
  • Årsopgørelse over forbrugsafgifter
  • Vedtægter for ejer – ejerforening
  • Årsregnskab og budgetter for ejer – eller ejerforening
  • Fællesudgifter/kontingent ejerforening
  • Årsopgørelse fra kreditforening med kontrolkode

Et godt førstehåndsindtryk er altid vigtigt, og vi oplever det specielt ved fremvisninger af boliger. Derfor kommer vi med gode råd og fif til, hvordan du kan skabe et godt førstehåndsindtryk, og til hvordan du eventuelt kan være med til at øge værdien af din bolig.

Vi vil hos Aarhus Mæglerne hellere end gerne vurdere dit sommerhus, og vi garanterer en vurdering som giver dig overblik og tryghed.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail