Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

De vigtigste dokumenter ved salg af hus

Du har måske gået og istandsat din villa eller dit rækkehus. Du har måske tilføjet eller fjernet nogle ting, som kan have betydning for værdien. Eller du ønsker at sælge fordi der er opstået et nyt boligbehov. Uanset årsag, så tilbyder vi hos Aarhus Mæglerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Ved en vurdering af dit hus vurderes der typisk ud fra faktorer som fx størrelse, stand, forbedringer, fejl og mangler.

Ligeledes har beliggenheden af din bolig påvirkning på den endelige pris. Er der trafikeret veje tæt på din bolig? Hvordan er nærområdet? Hvordan er mulighederne for transport og indkøb? Og lige nu er de byer, hvor letbanen kommer igennem ekstra attraktive.

Hos Aarhus Mæglerne er vi lokale, og vi kender områderne i Aarhus Kommune. Derfor har vi en viden og erfaring som gør, at vi ud fra markedet og efterspørgslen i dit område kan komme med en professionel vurdering af din bolig.

Når én af vores ejendomsmæglere kommer ud og vurderer din villa eller dit rækkehus, er der et dokument, som vil være en god idé at have klar. Det er ikke et krav, men det giver vores ejendomsmægler mulighed for at komme med en mere præcis vurdering.

PAPIRER TIL VURDERING AF VILLA ELLER RÆKKEHUS:

  • Lånepapir

Ønsker du derimod at sælge din bolig, så ser det anderledes ud ift. papirer. Her er det nemlig et krav, at du har en række papirer til rådighed.

PAPIRER TIL SALG AF VILLA ELLER RÆKKEHUS:

  • Nyeste ejendomsskattebillet
  • Årsopgørelse over forbrugsafgifter
  • Nyeste forsikringspolice og præmie
  • Vedtægter for ejer – grundejerforening
  • Årsregnskab og budgetter for ejer – eller grundejerforening
  • Fællesudgifter/kontingent grundejerforening
  • Årsopgørelse fra kreditforening med kontrolkode

Vi vil hos Aarhus Mæglerne hellere end gerne vurdere din villa eller dit rækkehus, og vi garanterer en vurdering som giver dig overblik og tryghed. Kontakt os allerede i dag på
tlf. 70 70 79 61. Vi står altid klar til at hjælpe dig og din familie godt videre.

Du kan også udfylde en formular, så kontakter vi dig for at aftale nærmere om et møde:

Udfyld formular til en salgsvurdering

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail