Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

De vigtigste dokumenter ved salg af hus

Du har måske gået og istandsat din villa eller dit rækkehus. Du har måske tilføjet eller fjernet nogle ting, som kan have betydning for værdien. Eller du ønsker at sælge fordi der er opstået et nyt boligbehov. Uanset årsag, så tilbyder vi hos Aarhus Mæglerne en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig.

Ved en vurdering af dit hus vurderes der typisk ud fra faktorer som fx størrelse, stand, forbedringer, fejl og mangler.

Ligeledes har beliggenheden af din bolig påvirkning på den endelige pris. Er der trafikeret veje tæt på din bolig? Hvordan er nærområdet? Hvordan er mulighederne for transport og indkøb? Og lige nu er de byer, hvor letbanen kommer igennem ekstra attraktive.

Hos Aarhus Mæglerne er vi lokale, og vi kender områderne i Aarhus Kommune. Derfor har vi en viden og erfaring som gør, at vi ud fra markedet og efterspørgslen i dit område kan komme med en professionel vurdering af din bolig.

Når én af vores ejendomsmæglere kommer ud og vurderer din villa eller dit rækkehus, er der et dokument, som vil være en god idé at have klar. Det er ikke et krav, men det giver vores ejendomsmægler mulighed for at komme med en mere præcis vurdering.

PAPIRER TIL VURDERING AF VILLA ELLER RÆKKEHUS HOS AARHUS MÆGLERNE:

 • Lånepapir

Ønsker du derimod at sælge din bolig, så ser det anderledes ud ift. papirer. Her er det nemlig et krav, at du har en række papirer til rådighed.

PAPIRER TIL SALG AF VILLA ELLER RÆKKEHUS HOS AARHUS MÆGLERNE:

 • Nyeste ejendomsskattebillet
 • Årsopgørelse over forbrugsafgifter
 • Nyeste forsikringspolice og præmie
 • Matrikelkort
 • Vedtægter for ejer – grundejerforening
 • Årsregnskab og budgetter for ejer – eller grundejerforening
 • Fællesudgifter/kontingent grundejerforening
 • Årsopgørelse fra kreditforening med kontrolkode
 • Private pantebreve/boliglån

Vi vil hos Aarhus Mæglerne hellere end gerne vurdere din villa eller rækkehus, og vi garantere en vurdering som giver dig overblik og tryghed. Kontakt os allerede i dag på tlf. 70 70 79 61, vi står altid klar til at hjælpe dig og din familie godt videre.

 • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail