Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

KØBE ELLER SÆLGE SELV?

1. De har masser af erfaring

Overvejer du, om du skal købe eller sælge selv? Mæglere kender alt slang og jargon inden for ejendomsmæglerbranchen, og din mægler er uddannet til at tale og forstå sproget i den branche.

Derudover vil køb og salg af bolig typisk kræve rapporter, opgørelser eller andre tekniske dokumenter, som du har svært ved at finde hoved og hale i. En ejendomsmægler har den ekspertise, du har brug for, så du får den bedste handel. Du undgår samtidig forsinkelser eller uforudsete fejl, som seriøst kan sætte rav i hele handlen.

2. De har sindssyge evner til at søge boliger

Internettet er fantastisk, og du kan finde nærmest alt online. Med flere ejendomsmæglersider kan du finde lige præcis den bolig, du ønsker. MEN ejendomsmæglere har endnu flere oversigter over boliger. Der vil være boliger, som er ledige men ikke aktivt markedsført, et såkaldt skuffesalg. En ejendomsmægler vil hjælpe dig med at finde de gemte steder.

BONUS: En god lokal mægler kender lokalområdet bedre, end du selv gør. Er du faldet for et boligområde, men prisen er en tand over dit budget? Din mægler ved, hvad der rører sig i hvert område, så han/hun kan vise dig et hjem i din prisklasse, som du måske har overset. Gransk kort over Aarhus og få oplysninger om byerne i og omkring Aarhus.

3. De kan tale dig for øre

Når du sælger eller køber en bolig, vil du møde forhandlinger. Hvis boligmarkedet begynder at rødgløde, vil de forhandlinger højst sandsynligt blive mere rødglødende. Du kan forvente at møde en masse konkurrence, hensynsløse taktikker og budkrig. Vil du ikke have en kløgtig og professionel forhandler på din side til at ’seal the deal?

En mægler vil lave en købsaftale, som giver nok tid til inspektioner, uforudsete udgifter og alt andet, der er afgørende for dine behov.

4. De kender alle

En ejendomsmægler vil nok ikke kunne vide alt, men han/hun vil gøre alt i deres magt for at kende alle, der kan hjælpe i processen for køb eller salg af bolig. Boligadvokater, hjeminspektører, interiør designere, gartnere – listen bliver ved, og de er alle i mæglerens netværk, så brug dem.

5. De er dine kloge forældre/dataanalytiker/terapeut – alt samlet i en

Det med en ejendomsmægler: de skifter mellem mange forskellige roller. De er selvfølgelig sælgere, men de står for at tjene deres egen kommission. De kører konstant rundt og tjekker nye boliger til dig. De bruger deres egne penge på at sælge dit hjem, og de søger konstant uden beregning for at sikre dig den bedst mulige handel.

BONUS: De arbejder for dig dag og nat – hvad enten du har brug for mere information om boligen eller bare har brug for en at tale med, så du kan føle dig sikker i dit salg eller køb. Det er jo den største økonomiske (og følelsesmæssige) beslutning i dit liv og det, at guide dig igennem det, er ikke noget, mæglere tager let på. Vil du vide mere om boligsalg hos Aarhus Mæglerne,
så følg vores guide her.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejlighed i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail