Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

KØBE ELLER SÆLGE SELV?

1. De har masser af erfaring

Overvejer du, om du skal købe eller sælge selv? Mæglere kender alt slang og jargon inden for ejendomsmæglerbranchen, og din mægler er uddannet til at tale og forstå sproget i den branche.

Derudover vil køb og salg af bolig typisk kræve rapporter, opgørelser eller andre tekniske dokumenter, som du har svært ved at finde hoved og hale i. En ejendomsmægler har den ekspertise, du har brug for, så du får den bedste handel. Du undgår samtidig forsinkelser eller uforudsete fejl, som seriøst kan sætte rav i hele handlen.

2. De har sindssyge evner til at søge boliger

Internettet er fantastisk, og du kan finde nærmest alt online. Med flere ejendomsmæglersider kan du finde lige præcis den bolig, du ønsker. MEN ejendomsmæglere har endnu flere oversigter over boliger. Der vil være boliger, som er ledige men ikke aktivt markedsført, et såkaldt skuffesalg. En ejendomsmægler vil hjælpe dig med at finde de gemte steder.

BONUS: En god lokal mægler kender lokalområdet bedre, end du selv gør. Er du faldet for et boligområde, men prisen er en tand over dit budget? Din mægler ved, hvad der rører sig i hvert område, så han/hun kan vise dig et hjem i din prisklasse, som du måske har overset. Gransk kort over Aarhus og få oplysninger om byerne i og omkring Aarhus.

3. De kan tale dig for øre

Når du sælger eller køber en bolig, vil du møde forhandlinger. Hvis boligmarkedet begynder at rødgløde, vil de forhandlinger højst sandsynligt blive mere rødglødende. Du kan forvente at møde en masse konkurrence, hensynsløse taktikker og budkrig. Vil du ikke have en kløgtig og professionel forhandler på din side til at ’seal the deal?

En mægler vil lave en købsaftale, som giver nok tid til inspektioner, uforudsete udgifter og alt andet, der er afgørende for dine behov.

4. De kender alle

En ejendomsmægler vil nok ikke kunne vide alt, men han/hun vil gøre alt i deres magt for at kende alle, der kan hjælpe i processen for køb eller salg af bolig. Boligadvokater, hjeminspektører, interiør designere, gartnere – listen bliver ved, og de er alle i mæglerens netværk, så brug dem.

5. De er dine kloge forældre/dataanalytiker/terapeut – alt samlet i en

Det med en ejendomsmægler: de skifter mellem mange forskellige roller. De er selvfølgelig sælgere, men de står for at tjene deres egen kommission. De kører konstant rundt og tjekker nye boliger til dig. De bruger deres egne penge på at sælge dit hjem, og de søger konstant uden beregning for at sikre dig den bedst mulige handel.

BONUS: De arbejder for dig dag og nat – hvad enten du har brug for mere information om boligen eller bare har brug for en at tale med, så du kan føle dig sikker i dit salg eller køb. Det er jo den største økonomiske (og følelsesmæssige) beslutning i dit liv og det, at guide dig igennem det, er ikke noget, mæglere tager let på. Vil du vide mere om boligsalg hos Aarhus Mæglerne,
så følg vores guide her.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail