Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

KØBTE I MALLING OG SOLGTE PÅ TRØJBORG

Hanne købte hus i Malling og solgte lejlighed på Trøjborg – Her giver hun både sælger og køberfif.

Hvorfor købe hus i Malling?
Vi ville rigtig gerne komme tættere på skov og strand, men samtidig have Aarhus tæt på. Derfor fandt vi Malling og fra Malling er der god infrastruktur til Aarhus, og vi kan hurtigt komme væk fra byen.

Hvad ledte i efter?
Vi var på udkig efter et hus med plads og som er tæt på dejlig natur i området. Vi fik dermed en dejlig stor villa med syv værelser, så vi har plads til hele familien, når de kommer hjem.

Hvornår satte i jeres lejlighed til salg?
Vi havde først vores lejlighed til salg hos en anden mægler i 3 mdr. Samtidig købte vi vores nuværende hus hos Aarhus Mæglerne, som efter tre måneder fik vores lejlighed til salg hos dem. Den kom til Aarhus Mæglerne i juni 2016, og den blev solgt i september 2016. Overvejer du at sælge din bolig, så se denne guide til dit boligsalg og få et overblik over dit boligsalg hos Aarhus Mæglerne.

Har i et sælgertip til andre?

Vælg en ejendomsmægler du kommunikerer godt med, har tillid til og hvis “mægler-stil”, du godt kan lide. Det lykkedes rigtig godt for os med Aarhus Mæglerne ?

Har i et købertip til andre?

Sørg for at sælgers underskrift kommer først på købsaftalen

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail