Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

KØBTE I MALLING OG SOLGTE PÅ TRØJBORG

Hanne købte hus i Malling og solgte lejlighed på Trøjborg – Her giver hun både sælger og køberfif.

Hvorfor købe hus i Malling?
Vi ville rigtig gerne komme tættere på skov og strand, men samtidig have Aarhus tæt på. Derfor fandt vi Malling og fra Malling er der god infrastruktur til Aarhus, og vi kan hurtigt komme væk fra byen.

Hvad ledte i efter?
Vi var på udkig efter et hus med plads og som er tæt på dejlig natur i området. Vi fik dermed en dejlig stor villa med syv værelser, så vi har plads til hele familien, når de kommer hjem.

Hvornår satte i jeres lejlighed til salg?
Vi havde først vores lejlighed til salg hos en anden mægler i 3 mdr. Samtidig købte vi vores nuværende hus hos Aarhus Mæglerne, som efter tre måneder fik vores lejlighed til salg hos dem. Den kom til Aarhus Mæglerne i juni 2016, og den blev solgt i september 2016. Overvejer du at sælge din bolig, så se denne guide til dit boligsalg og få et overblik over dit boligsalg hos Aarhus Mæglerne.

Har i et sælgertip til andre?

Vælg en ejendomsmægler du kommunikerer godt med, har tillid til og hvis “mægler-stil”, du godt kan lide. Det lykkedes rigtig godt for os med Aarhus Mæglerne ?

Har i et købertip til andre?

Sørg for at sælgers underskrift kommer først på købsaftalen

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail