Markedsleder på rækkehuse i Beder - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten kontoret-aarhus-maeglerne

Aarhus Mæglerne er nu markedsleder på rækkehuse i Beder

En kæmpe milepæl for os er nu nået. På boligsiden er vi lige nu rangeret som markedsleder på rækkehuse i Beder. Vores lokale kendskab til Beder er højt, og det er kun blevet større i takt med, at vi får flere boliger til salg. Vi ved hvad der rører sig i byerne og har et stort køberkartotek.

Vi kommer i øjenhøjde med sælger og giver en realistisk vurdering af boligen.

Tirsdag d. 27. september er vi forrest blandt andre ejendomsmæglere med 11 rækkehuse solgt i Beder. Det er en milepæl, vi er meget stolte af. Vi kan selv mærke en øget interesse i Beder, og det bliver vi belønnet med. Hos Aarhus Mæglerne gør vi meget ud af at være lokale i og omkring Aarhus.

Vi er nr. 2 på villaer i Beder

Det er ikke kun på rækkehuse, at vi leverer et godt stykke salgsarbejde. Vi er også på andenpladsen på Boligsiden med flest solgte villaer i Beder. Vi håber selvfølgelig at blive nr. 1 på villaer, så vores næste milepæl er allerede igangsat.

Hos Aarhus Mæglerne ved vi der sker en masse i Beder. Vi sørger for at være en vigtig spiller på det marked – både i Beder, men også flere steder i og omkring Aarhus.

Skal vi sælge din bolig?

Ønsker du en salgsvurdering, så står vi altid til rådighed, når det passer dig. Over en god kop kaffe tager vi en snak om din salgssituation hvad enten det er et værditjek, nye boligdrømme, forandringer i hverdagen eller salg af udlejet bolig.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side