Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

Salgsvurdering: sælge udlejet bolig

Lad os komme og vurdere din bolig, før du tager beslutningen

Som mægler er vi vant til at håndtere salg af udlejet bolig. Vi møder mange spørgsmål, som skal håndteres:

  • Har lejeren opsagt lejemålet?
  • Hvornår flytter lejeren?
  • Er lejeren indstillet på, at vi må fremvise boligen?

Din lejer har ofte ikke selvsamme glæde ved, at boligen skal sælges, som du har. Vi koordinerer gerne tid med din lejer til vurdering af boligen.

Vi er fleksible og kan tilpasse os den situation, du står i. Vi guider dig trygt igennem processen.

Er du i tvivl, om du vil sælge? Vi vil gerne komme til en gratis og uforpligtende vurdering af boligen, så er det helt op til dig at vurdere, om boligen skal sælges nu eller senere.

Bestil en salgsvurdering

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

Vi kan kun anbefale Aarhus Mæglerne! Vi havde et rigtig godt forløb hele vejen, og solgte på kun 11 dage, formentlig også fordi der blev sat den rigtige pris fra start. Dygtige, effektive og venlige mennesker. Stor ros herfra :)

Sælger af Kærgårdsparken 33, 8355 Solbjerg

Lene og Michael Pless

Mange tak for et super godt forløb. Vores hus blev solgt på meget kort tid og næsten til den aftalte pris. Det efterfølgende forløb har været smertefrit, og vi har hele tiden følt, at I har styr på sagerne.

Hans Træholt

Sælger af Grønløkke Alle 104, 8310 Tranbjerg

Fra første øjekast stråler Aarhus Mæglerne af troværdighed og professionalisme. Da vi skulle have solgt vores hus, fik vi besøg af 2 mæglere – vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ville vælge Aarhus Mæglerne. De har været rigtig gode til, at “holde os i hånden” gennem salget, så det har været en tryg proces for os, hvor vi løbende er blevet informeret undervejs. Vi vil til enhver tid anbefale Aarhus Mæglerne, som fik solgt vores hus på bare 6 dage! Konceptet om ikke at være smart i en fart skinner i den grad igennem både ved salgsvurderingen og i de løbende samtaler. Uanset hvem man taler med på kontoret, får man en venlig og meget serviceminded medarbejder.

Trine Overballe

Sælger af Ovesdal 67, 8320 Mårslet

Online markedsføring

Nå en større og mere præcis målgruppe
Læs mere

Hvad skal du have klar?

Hvad gør vi inden mødet, under og efter mødet
Læs mere

Guide til dit boligsalg

Vi guider dig sikkert igennem dit boligsalg trin for trin.
Se guide