Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

SÆT DEN RIGTIGE PRIS PÅ DIN BOLIG

Når der skal sættes en pris på din bolig, så har du naturligvis selv en forudindtaget forventning til prisniveauet. Ofte vil du forvente en høj pris, da du jo helt naturligt har holdt af dit eget hjem. Ligeledes kan en højere pris betyde et større fremtidigt hus, en ekstra skøn ferie, udligning af gæld eller en opgradering på bilen. Derfor håber vi alle, at få den højest mulige profit på vores boligsalg.

Sætter du prisen for højt på din bolig, kan det koste dig penge i sidste ende. Hvis prisen bliver sat for høj risikerer du nemlig, at din bolig ikke bliver solgt i løbet af de første 6 måneder, og så er det liggetiden kan begynde at påvirke dit salg negativt. Hvilket betyder at du i sidste ende kan blive tvunget til, at handle til en pris der er lavere end boligens faktiske værdi, samtidig med det har taget langt længere tid end nødvendigt.

Bliver din bolig tværtimod udbudt til at den rigtige pris fra start, så optimerer du dine muligheder for et hurtig og effektivt salg.

Hos Aarhus Mæglerne sætter vi en pris ud fra flere faktorer:

  • Boligens stand
  • Beliggenhed
  • Boligtype

Læs de resterende faktorer, og hvordan en vurdering foregår.

Ud fra alle disse faktorer viser vi dig grundlaget for vores vurderingspris. Skal boligen sælges hurtigt, er prisen ofte en anden, end når der ikke er lige så meget pres på. Hør din ejendomsmægler ad, hvad der er mest hensigtsmæssigt i området samt overvej dine egne ønsker med hensyn til dit boligsalg. Sammen kan I sammensætte det bedste boligsalg for dig.

Skal jeg sætte prisen højere velvidende, at en køber vil prøve at forhandle på prisen?
Det er normalt ikke noget, vi anbefaler. Sættes prisen for højt, kan du miste en potentiel køber. Købere er meget pris-sensitive. Opretter køberne sig i køberkartoteker, søger de efter boliger i et meget snævert prisleje. Er din bolig sat for højt, kommer du slet ikke i nærheden af disse købere.

Har du brug for hjælp til at sætte den rette pris på din bolig, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 79 61 eller tryk på knappen herunder.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail