Synnedrupvej 153, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 192 m²

Grundareal 2695 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke E

Opført/Ombygget 1905/2001

Adresse

Synnedrupvej 153, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.298.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.322 kr.
  • Sagsnummer 00000017
  • Boligareal 192 m²
  • Grundareal 2.695 m²
  • Garageareal 240 m²
  • Etager 2

Drømmer du om landlig idyl med sublim udsigt til Norsminde Fjord og Aarhus Bugten? Så tag med et kig på denne idylliske landejendom. Her får du den absolutte landlige idyl sydøst for Malling med fred og ro, og naturen er så langt øjet rækker. Havudsigt over Aarhus Bugten og den skønneste udsigt over Norsminde. Du kan være inde i Aarhus C på 20 min.

Mulighed for tilkøb af ekstra jord.

Allerede ved opkørsel til ejendommen mødes du af den skønne natur og ro, som samler sig om huset. Villaens 192 kvm emmer af charme med et moderne udtryk. Du mærker tydeligt at ejeren har opdateret stedet både udvendigt og indvendigt – bl.a. nyere tag, facade, pillefyr, køkken og bad samt meget mere.

Indenfor finder du husets samlingspunkt i det store åbne køkken alrum med højt til loftet. Køkkenet har et landligt udtryk, som passer rigtig godt til boligens charme. Hverdagens måltider kan tilberedes med en fantastisk udsigt. Fra spisestuen finder du trappen til 1. sal. De resterende rum i stueplan er tre gode værelser, et rummeligt badeværelse, et godt bryggers og en entré med plads til jakker og sko.

1. salen er indrettet med en stor stue, badeværelse, kontor og stort soveværelse. Herfra får du en absolut fantastisk udsigt.

Til villaen får du samtidigt et skønt orangeri, hvor de forskellige årstider kan nydes året rundt. Ligeledes er her et stort festlokale til de store familiefester eller kurser eller andre arrangementer. Lokalet rummer også mulighed for udlejning eller liberalt erhverv.

Huset henvender sig klart til dig som naturelsker, familien som ønsker masser af plads og fred og ro fra byliv eller den selvstændige erhvervsdrivende, som ønsker blandet bolig og erhverv.

Mulighederne er mange med sådan en fantastisk villa. En villa som skal opleves, og du vil blive taget tilbage af den skønne udsigt til Aarhus bugten og Norsminde.

Ring til Aarhus Mæglerne for en fremvisning.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 176 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere