Lykkesholms Alle 19, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Renoveret 1 plans hus på en super god beliggenhed - med den perfekte indretning for en børnefamilie.

Boligtype Villa

Boligareal 149 m²

Grundareal 849 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1959

Hent materiale

Adresse

Lykkesholms Alle 19, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Villa
  • Sagsnummer 1160
  • Boligareal 149 m²
  • Grundareal 849 m²
  • Etager 1

Renoveret 1 plans hus på en super god beliggenhed - med den perfekte indretning for en børnefamilie.

Her kan du nu købe et hus og flytte ind med det samme. Her er i alt 4 værelser og 2 badeværelser, så indretningen passer rigtig godt til mange familier.

Der er under 1 km. til Aarhus C byskiltet, og området er meget eftertragtet. På Bygholms Alle (side vejen), er der et naboskab, som man er en del af, hvor man hjælper hinanden og hygger med sommerfest og en masse andet. Så her kan du bo meget tæt på midtbyens hurtige liv, og samtidig trække dig tilbage og slappe af og hygge med familien og naboerne.

I 2014 er der bygget en tilbygning til huset, og i denne afdeling er der etableret en stue / aktivitetsrum, et værelse og et badeværelse. Der er naturligvis gulvvarme i tilbygningen.

Den "gamle del" af huset er også i tip top stand. Det hele blev moderniseret i 2012, og fremstår i en yderst flot og lækker stil. Det hele er lyst og lækkert. I badeværelset er der ligeledes gulvvarme.

Derudover rummer huset 3 værelser, hvoraf det ene er ekstra stort og alle værelser fra indbyggede skabe.

Yderligere indeholder huset rigtig god plads til stue og alrum, og køkkenet hænger rigtig fint sammen med alrummet.

Standen på boligen er virkelig god, så du og din familie kan flytte lige ind.

Haven og omgivelserne er overkommelige, og der har været fokus på at holde det enkelt og flot. Endvidere er vi i cykel og gå-afstand til det hele, og indkøb, skole, daginsitutioner samt off. transport er meget tæt herpå.

Ring til Aarhus Mæglerne, og vi glæder os til at vise boligen frem.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 159 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 158 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 108 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 138 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 165 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 253 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, daginstitution, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere