Kirkevænget 263, 8310 Tranbjerg J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 120 m²

Grundareal 863 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke D

Opført/Ombygget 1972

Adresse

Kirkevænget 263, 8310 Tranbjerg J

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.723 kr.
  • Sagsnummer 1556
  • Boligareal 120 m²
  • Grundareal 863 m²
  • Etager 1

Så vi har fået en spændende ejendom til salg, i et populært område i Tranbjerg. Placeringen kunne ikke være meget bedre med Tranbjerg Skole beliggende kun få hundrede meter fra huset. Ren luksus til børnene som kan gå til skole lige inden klokken ringer ind. Desuden er offentlig transport, indkøbsmuligheder og skøn natur ligeledes inden for ganske kort afstand.

Huset er gedigent, med en rigtig god planløsning. Her er 3 gode værelser, badeværelse, gæstetoilet, køkken, bryggers, samt stor stue.

Hele huset har store vinduespartier, der giver et interessant kig til haven og en åbenhed og et lysindfald som sjældent opleves.

Køkkenet er rummeligt og med masser af skab- og bordplads - smart spiseplads eller lektieplads til børnene, som fungerer rigtig godt i dagligdagen.

Muligheden for at lave et stort køkken/alrum er også til stede, hvis man vælger at inddrage noget af stue - Her er mange muligheder alt afhængig af jeres behov. Fra stuen er der udgang til en stor terrasse.

Til ejendommen hører carport med plads til bil og opbevaring. Til huset hører en skønhave med græsplæne og plads til masser af hygge.

Skynd jer at kontakte Aarhus Mæglerne for en fremvisning, vi ser frem til at høre fra jer!

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Tranbjerg

tranbjerg-skilttranbjerg-center-sydtranbjerg-skolentranbjerg-laegehusettranbjerg-rema1000tranbjerg-station

Tranbjerg er byen til dig, som vil føle sig tæt til Aarhus. Det er byen, som du skal bo i pga. deres mange dejlige boligområder til børnefamilien eller til dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

Tranbjerg ligger ca. 8-9 km syd for Aarhus. Det er en by i udvikling med nye områder til beboelse. Byen har gode transportmuligheder med bus og Letbanen. Aarhus Centrum er ca. 10-15 minutters kørsel fra Tranbjerg.

Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave, så byen er ideel for familier eller par, som skal til at stifte familie. I Tranbjerg finder du bl.a. skole, dagsinstitutioner, indkøb, et aktivt lokalmiljø og naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere