Randersvej 110A, 8362 Hørning – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Byggegrund i Jeksen
Byggegrund i Jeksen
Byggegrund i Jeksen
Byggegrund i Jeksen
Byggegrund i Jeksen
Byggegrund i Jeksen
Byggegrund i Jeksen

Boligtype Helårsgrund

Grundareal 960 m²

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Randersvej 110A, 8362 Hørning

  • Ejendomstype Helårsgrund
  • Kontantpris 375.000 kr.
  • Udbetaling 25.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 618 kr.
  • Sagsnummer 1601
  • Grundareal 960 m²
Del denne bolig

Byggegrund i Jeksen

I den hyggelige landsby Jeksen ikke langt fra Hørning finder du en skøn byggegrund. Her er muligheden for at opføre jeres drømmehus i rolige landlige omgivelser og med udsigt til åbne marker.

Grunden er udstykket fra en nærtliggende landejendom.

Beliggenheden er kun få kilometer væk fra børnepasning, skole, sport og indkøbsmuligheder. Yderligere er der kun 10 minutters kørsel til motorvejsnettet.

Ring til ejendomsmægler Aarhus Mæglerne for en fremvisning af grunden.

Lignende boliger

Hørning

Hørning StationHørning BibliotekHørning Super BrugsenSkole i HørningHørningHørning HallenSkov i HørningHørning Kro og Hotel

Hørning er en naturskøn by ca. 17-18 km sydvest for Aarhus med gode forbindelser ind til Aarhus, som gør det til en attraktiv by. Byen fungerer godt for børnefamilier, da den har alt det nødvendige.

Fra Hørning kan du nemt og hurtigt komme ud til grønnere områder og opleve en flot natur. Tag toget fra Hørning station, og vær i Aarhus C på 12 min.

Hørning har et udvalg af skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, naturområder og aktivt lokalmiljø. Der er gode familiekvarterer med lukkede stisystemer.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere