Nøddevænget 11, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Fritidsbolig

Boligareal 90 m²

Grundareal 1051 m²

Rum/Værelser 4

Opført/Ombygget 1962/2006

Adresse

Nøddevænget 11, 8340 Malling

  • Ejendomstype Fritidsbolig
  • Kontantpris 2.698.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.465 kr.
  • Sagsnummer 1644
  • Boligareal 90 m²
  • Grundareal 1.051 m²
  • Etager 1

Drømmer I om et sommerhus, hvor I kan få en pause fra hverdagen og nyde havets bølger? Så kig med her. Vi er hos Aarhus Mæglerne glade for at kunne fremvise Nøddevænget 11, ved Ajstrup Strand for jer.

Sommerhuset er et yderst velholdt og med sine 90 m2 byder boligen på tre værelser, en stue, køkken/alrum, bryggers, badeværelse samt en stor terrasse, hvor flotte detaljer skaber en gennemgående hyggelig og afslappende stemning.

Boligens køkken er pænt og fremstår med et lyst og åbent udtryk. I den rummelige stue kan I nyde godt af brændeovnen i vinterhalvåret, mens store vindespartier lukker lys og liv ind i rummet, så I har det dejligt luftigt om sommeren. Fra stuen er der to døre ud til henholdsvis terrasse og udestue, hvor I har masser af sol hele dagen og kan søge skygge i den overdækkede del. Med boligens placering ca. 200 meter fra vandet, kan I fra terrassen nyde lyden af skvulpende bølger, der giver en næsten meditativ følelse af ro.

Badeværelset er med gulvvarme og har hvide fliser i den separate bruseniche, mens håndvasken et placeret i fint, pladsrigt skabsarrangement.

Endvidere byder boligen på et fint bryggers og et isoleret værksted og opbevaringsrum.

Sommerhuset ligger trukket tilbage fra vejen, og i sommerhusområdet er der et godt naboskab. Tæt ved boligen ligger Ajstrup Strand, Norsminde Havn og campingplads der er med både kiosk og legeplads. Fra sommerhusets placering har I kun 20 minutter til Aarhus midtby.

Hvis sommerhusets hyggelige rammer lige ved vandet lyder som noget for jer, så vil vi hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise boligen for jer.


Lignende boliger

Solgt

Type Fritidsbolig

Kontantpris -

Boligareal 84 m²

Solgt

Type Fritidsbolig

Kontantpris -

Boligareal 94 m²

Solgt

Type Fritidsbolig

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Fritidsbolig

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Fritidsbolig

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere