Olaf Rudes Vej 5A, 8270 Højbjerg – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 110 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke D

Opført/Ombygget 1961

Adresse

Olaf Rudes Vej 5A, 8270 Højbjerg

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.658 kr.
  • Sagsnummer 1663
  • Boligareal 110 m²
  • Kælderareal 33 m²
  • Garageareal 28 m²
  • Etager 2

Drømmer I om at bosætte jer i attraktive Højbjerg, så se med her, hvor vi har fornøjelsen af at fremvise en flot villa i forskudte plan og med tegltag fra 2019. Boligens beliggenhed er helt unik, da du indenfor kort afstand har Aarhus Centrum, Forstbotanisk Have Marselisborg slot, Mindeparken, Varna Stranden og kun 100 meter til skoven. Nærområdet er trygt og beboerne på vejen holder årligt julearrangement og sommerfest. Kragelundskolen, Marselisborg Gymnasium og flere daginstitutioner gør, at det er et skønt sted at bosætte sig for hele familien. Der findes flere indkøbsmuligheder i området og 200 m. fra boligen finder I et butikstorv, hvor der er flere indkøbsmuligheder og mulighed for at tage offentlig transport.

En stor entré fordeler resten af boligen og består af et flot velholdt HTH køkken med alt i hårde hvidevarer, en stor vinkelstue, hvor der er god plads til at indrette sig med både sofa- og spiseafdeling. Mens jeres gastronomiske egenskaber udfordres i køkkenet fejler udsigten til skovområdet ikke spor, og over alt fra boligen er der et dejligt lys. Fra stuen har I direkte udgang til boligens to terrasser, hvoraf den ene er overdækket og med en god rummelighed, så der nemt kan grilles, leges og slappes af i havemøblerne. Her kan I nyde hele den danske sommer, også selvom det regner. Haven er stor, ugeneret og har sol hele dagen. Derudover følger der en muret garage med til boligen.

Tager I turen videre rundt i denne flotte villa finder I i stueetagen tre gode værelser, hvor soveværelset har udsigt til Kirkeskoven samt et badeværelse med kar. Kælderplanet er yderst rummelig og består af to store rum samt et badeværelse med bruseniche. Her er det oplagt indrette teenager, hjemmekontor eller multirum.

Alt i alt en super flot og velholdt bolig midt i attraktive Højbjerg. Et skønt hjem for jer, der ønsker at bosætte jer tæt på Aarhus, men som også ønsker plads, beliggenhed og en bolig, hvor der er et utal af muligheder for at sætte sit eget præg. Book en fremvisning i dag, og vi vil glæde og til at vise jer villaen.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 176 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 174 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 103 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 200 m²

Højbjerg

legeplads højbjergSkåde skoleHøjbjergMoesgård MuseumHøjbjergHøjbjerg Badminton KlubSuperBrugsen HøjbjergHøjbjerg skoleHøjbjerg

Højbjerg er byen, alle vil bo i, specielt børnefamilierne. Byen ligger ca. 6 km syd for Aarhus, hvilket gør det nemt at komme til og fra Aarhus og samtidig føle sig tæt på byen. Højbjerg har alt, hvad du har brug for uden at trænge til at køre ind til Aarhus.

Højbjerg henvender sig til familier, par eller ældre, der vil bosætte sig uden for Aarhus, men stadig have nem mulighed for at cykle, køre eller tage bus ind til Aarhus.

I Højbjerg finder du Kridthøj torv med gode indkøbsmuligheder. Der er skønne områder med skov og strand. Derudover er der også skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og restauranter.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere