Silkeborgvej 710, 8220 Brabrand – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Helårsgrund

Grundareal 786 m²

Adresse

Silkeborgvej 710, 8220 Brabrand

  • Ejendomstype Helårsgrund
  • Kontantpris 2.250.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.088 kr.
  • Sagsnummer 1742
  • Grundareal 786 m²

Her er den helt unikke mulighed for at opføre din drømmebolig på en grund i et opvokset kvarter i Brabrand.

Selvom adressen er Silkeborgvej, skal man ikke lad sig snyde af det, da grunden ligger tilbagetrukket fra vejen (ca. 80 meter) og ugeneret ved skovkanten. Der er reel mulighed for at ændre adresse til Årslev møllevej.

Man er i cykelafstand til Engdalsskolen og indkøbsmuligeder  - Netto og City Vest. Offentlig transport er også tæt på. Aarhus C er blot 9 km væk.

Derudover bor adskillige børnefamilier på vejen og det samme på Årslev Møllevej.

Udover den bynære beliggenhed kommer man til at bo med skøn natur omkring i form af Årslev Engsø og de skønne arealer omkring Brabrand stien.

Lignende boliger

Solgt

Type Helårsgrund

Kontantpris -

Boligareal 0 m²

Solgt

Type Helårsgrund

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Helårsgrund

Kontantpris -

Boligareal 63 m²

Brabrand

Bazar Vest i BrabrandBrabrand SøBrabrand SøStisystemer i BrabrandBrabrandRema 1000 Brabrand

Brabrand er med sine smukke omgivelser en drøm for flere, især børnefamilier. Byen ligger ca. 8 km vest fra Aarhus Centrum med villakvarterer, lejlighedskomplekser, industri og landbrug. Folk kender især Brabrand Søen, som flittigt bliver brugt af folk til både gå, løbe, cykel eller rulleskøjteture.

Du får gode shoppemuligheder i det 4.plan store shoppingcenter City Vest med to dagligvarebutikker, Føtex og Lidl samt Emmerys bager, en slagter og Frellsen chokolade. Derudover finder du specialforretninger i Bazar Vest, masser af sportsaktiviteter samt et godt lokalsamfund.

Det er nemt at komme til og fra Aarhus med bus, som har hyppige afgange. Udover det kommer du nemt og hurtigt på motorvejen E45. Brabrand er et godt sted at skabe en fremtid.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere